Phyt’s France s-a lansat oficial in Romania

Phyt’s France s-a lansat oficial in Romania

Brandul Phyt’s France s-a lansat recent în România. Bineînțeles că am fost la eveniment, alături de alți jurnaliști, bloggeri și de o mulțime de vedete. Eram curioasă să văd cu ochii mei și să testez cât mai multe dintre produsele disponibile oficial de acum și pentru românce. Așadar, într-o dimineață de marți, am ajuns la Chefs Experience și am făcut cunoștință cu Phyt’s. Ne-am plăcut din prima. De ce? Vă povestesc de îndată.

În primul rând, pentru că e un brand 100% organic, cu ingrediente extrase din natură. Caut tot mai multa, în ultima vreme. Oferă tratamente profesionale și soluții pentru problemele tenului, indiferent de vârstă. Unde mai pui că mai au și o gamă minunată de make-up organic, dar și tratamente SPA.

Iar Geanina Ilieș, ambasadoarea brandului, anunțată oficial tot în cadrul evenimentului, arăta fe-no-me-nal. Așa că am fost foarte atentă să aflu ce a folosit în ultima vreme. Poate, poate se ia și la mine măcar un 1% din frumusețea ei :)

Phyt's Romania Geanina Ilies

Odată cu venirea în România, Phyt’s France în România a lansat în premieră o gamă nou dezvoltată de către laboratoarele Phyt’s din Franța: REVIDERM My Natural Anti-Pollution Protection, un tratamentul profesional antipoluare, alături de gama pentru îngrijire acasă ce corespunde acestuia.

Ce conține Gama REVIDERM My Natural Anti-Pollution Protection

Noua gamă are o mulțime de ingrediente benefice: alge brune cu rol antipoluare, extract de alge brune pentru stimularea regenerării celulară, extract din germeni de orez, orez alb, orez roșu – cu rol antipoluare și antioxidant, extract de piper roz pentru activarea microcirculației la nivelul pielii, extract de plancton – stimulează regenerarea celulară și crește nivelul de acid hialuronic. 

Toate acestea vin concentrate în fiole de sticlă de unică folosință, sub forma unui tratament profesional realizat în salon de către naturo-esteticianul Phyt’s. Este un tratament nu doar anti-poluare ci și revitalizant, ce aduce o gură de oxigen celulelor și le ajută să se protejeze împotriva factorilor dăunători.

Alături de tratamentul la salon, Phyt’s vine cu o gamă întreagă de produse pentru îngrijirea acasă. Sunt concentrate în ingrediente active, sunt 100% organice și răspund nevoilor tenului în funcție de problemele specifice. Gama REVIDERM My Natural Anti-Pollution Protection conține cinci produse.

Gelée Nettoyante Anti-Pollution curătă rapid și în profunzime pielea, îndepărtează complet make-up-ul chiar și pe cel rezistent la apă, eliberează porii de particulele poluante și permite tenului să respire.

Concentree Anti-Pollution este Energy Booster fabulous, special destinat tenului expus la poluare, deshidratat, uscat și stresat. Oferă oxigenare profundă, în timp ce hidratează și hrănește. Este un produs cu textură ușoară, ce se aplică pe pielea proaspăt demachiată.

Crème Anti-Pollution este formulată special pentru a proteja pielea împotriva stresului oxidativ, poluare, tutun, UV etc. Are o textură mai cremoasă comparativ cu Concentree și este recomandată oricărui tip de ten obosit și lipsit de vitalitate.

Serum Anti-Pollution este destinat îngrijirii de noapte a tenului. Protejează celulele de radicalii liberi, reduce deteriorarea lor, oxigenează și hrănește.

Masque Flash Anti-Pollution este recomandată pentru tenul stresat, devitalizat și expus factorilor de poluare agresivi. Ingredientele active din această mască reușesc să purifice în profunzime tenul, să elimine impuritățile și să ofere astfel luminozitate și suplețe.

Cine și cum a adus Phyt’s France în România

IInginerul chimist Aurelia Dumitru, o veritabilă iubitoare de natură, de ingrediente active organice și o persoană foarte atentă la compoziția produselor se află în spatele companiei Global Wellness System. Sub umbrelă acestei companii se găsesc branduri pentru îngrijirea organică atât a pielii, a tenului, cât și a părului sau a unghiilor.

Orientată către produse profesionale certificate organic, aprobate și testate de către cele mai recunoscute organisme de certificare, Phyt’s este parte din pasiunea Aureliei, asta pentru că ea a reușit să găsească variantele organice de înfrumusețare pentru fiecare serviciu, abordând grijă față de păr și ten în cel mai netoxic mod posibil.

Ce produse Phyt’s am încercat sau urmează să încerc

De la locul faptei am plecat cu o stare foarte bună, a fost un eveniment reușit, genul acela care te încarcă pentru toată ziua. În goodie bag am descoperit câteva produse, dacă mă urmăriți pe Instagram o să vă mai spun despre ele și acolo. Am început să folosesc câteva dintre ele și vreau să fac un mic round-up. În plus, mai am și câteva eșantioane și urmează să le testez și pe acelea. Dar iată despre ce e vorba:

Phyt's France Romania

FLUID HIDRATANT AQUA PHYT’S

Fără nici o exagerare, e vis. E nelipsit din rutina mea, am lăsat tot ce foloseam și mi se pare senzațional pentru tenul meu cu tendință de îngrășare. Dacă aveți aceeași problemă, știți clar că și acest tip de ten are nevoie de hidratare, dar cu ingrediente care să nu îi agraveze problemele. Voi reveni cu review după ce îl folosesc o vreme mai îndelungată, dar prima impresie e că e de nota 1000. Cu plus. Mai multe puteți afla aici.

GEL INTIM PHYT’S

E un produs perfect pentru momentele în care ai nevoie să te reîmprospătezi. L-am folosit de aproximativ cinci ori și îmi place. Problema mea e că eu cam uit de produsele destinate exclusiv igienei intime, dar odată cu acest produs, nu am mai uitat.

CREMĂ SOLARĂ SPF50 PHYT’S

În gama de creme bio solare de la Phyt’s există mult produse, eu voi testa fluidul protector cu SPF 50. Nu am apucat încă să o folosesc pentru că am deja prea multe produse de protecție soalră desfăcute și nu aș vrea să le las baltă, dar promit să revin cu impresii.

 TRESOR D’ETE PHYT’S ULEI USCAT PENTRU CORP ȘI PĂR

Prințesa prințeselor este acest ulei uscat. Recunosc că încep să devin manică în legătură cu hidratarea corpului și a părului. Îmi plac mult uleiurile, iar acesta miroase a vanilie și floare de tiare… Cam cât de bine vă imaginați că sună treaba asta?

Bun, m-am lungit destul, așa mi se întâmplă când mă entuziasmez cu privire la ceva. Vă las pentru moment, dar dacă aveți întrebări, nu ezitați să-mi scrieți.

Weekend perfect să aveți, pupicones!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.