L’Occitane: Patru lucruri pe care trebuie să le știi

L’Occitane en Provence celebrează anul acesta 10 ani de când transpune parfumul poveștilor mediteraneene în România. Evenimentul este marcat printr-o aniversare specială, la redeschiderea magazinului L’Occitane din București Mall într-un nou concept – HOME, unde clienții vor putea pătrunde pentru câteva clipe într-un colț de atmosferă plină de arome și cadouri deosebite.

l'occitane romania magazin 1

1. Găseşti toate produsele L’Occitane pe bază de uleiuri esențiale și ingrediente 100% naturale

Gamele L’Occitane includ produse destinate îngrijirii complexe a feței, a corpului, dar și produse pentru relaxare și răsfăț, cum ar fi cele de aromaterapie, parfumurile și gama de produse pentru casă.

2. Prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea

Prezentă pe piața din România încă din anul 2005, L’Occitane este prima companie care a descoperit valorile cosmetice ale untului de shea, a utilizat materiale reciclabile pentru ambalaje, a interzis utilizarea ingredientelor de origine animală și testarea pe animale, a imprimat alfabetul Braille pe ambalajele produselor și a utilizat ingrediente certificate A.O.C.

Această emblemă indică faptul că ingredientele ce stau la baza obținerii produselor respective fac parte din culturi selecționate și reprezintă o garanție a calității constante și superioare a produselor.

3. Răsfățuri sublime, chiar în magazinele L’Occitane

l'occitane romania magazin 2

Spre rușinea mea, nu știam că, în magazinele L’Occitane, putem beneficia de o mulțime de tratamente de beauty. Eu, spre exemplu, m-am bucurat de un masaj al mâinilor, un moment de relaxare de care chiar aveam nevoie. Pe lista tratamentelor găsiți mai multe, inclusiv faciale, așa că nu strică să aruncați un ochi și să adresați o întrebare doamnelor și domnișoarelor din magazin.

3. Şapte magazine dedicate

În prezent, rețeaua L’Occitane numără șapte magazine dedicate (București, Cluj, Constanța, Iași), peste 30 spații special amenajate în farmaciile Sensiblu din București, Timișoara, Arad, Oradea, Brașov, Ploiești, Pitești, Sinaia, Sibiu, Brăila, Galați, Cluj, Tg Mureș, Baia Mare, plus magazinul online.găsiți t

Pe site-ul lor pe care îl găsiți la această adresă, găsiți toate noutățile și puteți fi mereu la curent.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.