De notat în calendar: 19 octombrie

Sigur se înseninează, pentru că se reciclează la YARD SALE de octombrie :)

Demisolul DIANEI 4 (str. Dianei nr.4, zona Piața Rosetti), mai luminat și mai pregătit de vreme rece decât oricând, îi primește pe cei interesați la reciclat haine, pantofi, bijuterii, obiecte decorative, obiecte electrocasnice, care capătă iarăşi sens.

Sâmbătă, pe 19 octombrie, de la 10:00 la 18:30, scotoceşti și găsești la prețuri minime comori de care ne-am plictisit, nu ne mai încap, nu mai avem unde să le depozităm.

Pentru că YARD SALE este o formă de reciclare absolut necesară oricăƒrei societăți consumeriste, faci schimb, vinzi la prețuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediții participanții donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

Astfel, YARD SALE Dianei 4, în sâmbăta din 19 octombrie 2013, de la 10:00 la 18:30, te așteaptă să scotocesti prin multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni la cel mai eco responsabil târg din oraș.

Intrarea este liberă.

YARD SALE este un proiect care are că scop statornicirea noțiunii de “€œYard Sale -€“ REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

2 comentarii

  1. Ce frumos ar fi sa pot merge si eu….De ce nu locuiesc in Bucuresti?!

  2. Când ai drum pe aici, trebuie să facem o ieşire frumoasă, zău! Şi poate prindem şi un Yard Sale, se organizează în fiecare lună ;) Te pup!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.