Massimo Dutti se deschide în București Mall

Deschizător de drumuri în ceea ce privește conceptul de “centru comercial modern”, BUCUREŞTI MALL continuă să reinventeze shopping-ul, oferind vizitatorilor oportunități inedite de cumpărături și acces la branduri cunoscute și apreciate.

Pentru a respecta această tradiție, celor peste 100 de nume importante din zona de fashion și entertainment li se va alătura, în curând, MASSIMO DUTTI, unul dintre cele mai renumite branduri de modă, parte din grupul spaniol INDITEX – cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume. Magazinul va fi deschis la etajul 1 al centrului comercial, pe o suprafață de peste 500 mp.

BUCUREŞTI MALL își consolidează, astfel, portofoliul de branduri de fashion, poziționându-se ca o veritabilă destinație de top pentru cumpărăturile bucureștenilor.

Din dorința de a oferi experiențe unice de cumpărături și distracție și de a se situa în mod constant peste așteptările clienților, BUCUREŞTI MALL a dat startul implementării proiectului de repoziționare pe piața de centre comerciale din Bucureşti, astfel că în scurt timp vor fi vizibile modificări importante atât în ceea ce priveşte mix-ul de chiriaşi, cât şi designul şi arhitectura.

Massimo-Dutti

Cele 634 de magazine MASSIMO DUTTI, deschise în 61 de țări, își întâmpină clienții într-un design unic și cosmopolit, devenind o destinație constantă atât pentru femei, cât și pentru bărbați independenți ce doresc să se distingă printr-un stil vestimentar impecabil. Colecțiile pe care aceștia le au la dispoziție oferă de la ținute sofisticate, la îmbrăcăminte cotidiană, ușor de purtat.

MASSIMO DUTTI promovează materiale de generație nouă, produsele remarcându-se, fără excepție, prin înalta calitate și confortul deosebit. Texturile rafinate, din fibre naturale și îmbinările inovatoare creează ținute fără cusur, de o comoditate desăvârșită.

Magazinele MASSIMO DUTTI, aflate în locații de retail de prim rang, sunt concepute în jurul nevoilor clienților, personalul specializat asigurând îndeplinirea celor mai pretențioase cerințe.

7 comentarii

  1. Sa stii ca au niste piese de imbracaminte tare frumoase, elegante si chiar deosebite unele dintre ele.Ma bucur ca vin si la noi.

    • Ştiu, ştiu, îmi plac mult hainele lor. Dar ei sunt deja, să ştii, în AFI Palace Cotroceni şi în Băneasa Shopping City. Mie nu-mi sunt chiar la îndemână cele două mall-uri, Bucureşti Mall mi-e mult mai aproape şi mi-e şi cel mai drag.

  2. Eu cand sunt reduceri cei mai multi bani ii las la Massimo Dutti. Este printre magazinele mele preferate, dar preturile sunt cam mari. :(

    • Eu aveam o colegă pasionată de Massimo Dutti şi ea e cea care m-a făcut să mă uit cu atenție la ce au. Sincer, între un palton de caşmir şi unul din amestec de fibre, parcă mă tentează (tot mai mult, în ultima vreme) prima variantă, chiar dacă mai scumpă. Iar Massimo Dutti are nişte chestii de mori lângă ele :D

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.