Când emoția te copleșește

Înfrigurată, înfrigurată rău, din pricina unor săli reci, încălzite prea puțin pentru dimensiunea lor, în care a trebuit să stau. Nu că mă plâng, dar după opt ore de frig, resimțit oricât de încotoșmănată aș fi, după opt ore în care îți îngheață buricele degetelor și nu mai poți scrie, nu vrei decât să ajungi undeva unde să îți fie cald și bine.

Și ajungi acasă și mănânci sau nu ceva, filtrul de cafea e gol, în picioare ai șosetele cu pinguini și zici ă te bagi 20 minute în pat, până la aerobic, bucura zilei e într-o plapumă călduroasă și-ntr-un motan care te iubește de te întrebi ce ai făcut să îl meriți.

Apa de toaletă Armani Si

Iar când la ușă îți sună un domn curier foarte amabil, care îți înmânează un buchet de flori exact cum îți place ție – cu miniroze și cu frezii, prinse-n hârtie de ziar și legate cu o panglică roz prăfuit, parfumată cu cea mai nouă apă de toaletă Armani Si, totul dispare. Un buchet cu flori face minuni, dragilor, oricât de sentimental și de romantic ar suna. Orice frig, orice angoasă, orice frică, orice stare de rău dispare la văzul unor minuni parfumate, în fața unui gând atât de frumos, pe care sper să îl întorc, înmiit, cumva, în Univers.

E Dragobetele, habar n-am cum s-a nimerit postarea asta azi, așa a fost să fie. Fără dramă, s-a întâmplat ca acest buchet să fie și singurul buchet primit în februarie. Iar asta îl face cu atât mai special.  Si e tributul adus de Giorgio Armani feminității moderne, un parfum creat pentru femeia care îndrăznește să spună “Da!” vieții. Armani Si Eau de Toilette oglindește energia captivantă a femeii fără griji, femeia Armani, o femeie a cărei grație și eleganță fascinează, a cărei bucurie de viață e infecțioasă.

Armani Si, la Kendra

În Kendra, găsiți exclusiv, în luna februarie, noua apă de toaletă Armani Si. Dacă o cumpărați pentru voi sau pentru a o dărui, dăruiți-o alături de un buchet de flori sau alături de un gând bun.

Uite așa schimbăm în bine lumea.

Fiți buni și fiți romantici. Vă mulțumesc pentru că sunteți aici!

1 comentariu

  1. Orice gest sau gând bun contează, schimbă ceva. Indiferența și răutatea fac totul și mai urât. Ai scris un articol frumos. Seară caldă și cu liniste în suflet!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.