Concurs GALENIC: Câştigă trei seturi de produse!

Expert în tinerețea tenului, Galénic aduce o inovație antirid spectaculoasă: Ophycée, îngrijire antirid şi fermitate de nouă generație cu extract Absolut de alge albastre de apă dulce, cu eficacitate demonstrată în regenerarea pielii.

Inovațiile de produs și formule sunt deseori decisive atunci când vorbim de soluții pentru tinerețea tenului. După 30 de ani de cercetare, Laboratoarele Pierre Fabre au ajuns la un rezultat extraordinar, de care beneficiază acum gama Galenic Ophycee – o inovație care permite utilizarea completă a tuturor ingredientelor active din alegele albastre, extractul care stă la baza produselor din gamă.

Din această toamnă, noile produse din gama Galenic Ophycee sunt disponibile și în România. Datorită acestei inovații, proprietățile algelor albastre acționează pentru prima dată și la nivelul microvaselor cutanate, componentele esențiale ale tinereții pielii. Mulțumită reînnoirii formulei prin utilizarea absolută a acestui extract, și nu doar parțială, rezultatele sunt extraordinare. Ridurile sunt umplute din interior, pielea iși redobândește fermitatea, este transformată și își recapătă tinerețea naturală.

Proprietățile algelor albastre de apă dulce, renumite pentru longevitatea lor, sunt patentate și de Centrul Național pentru Cercetare Științifică din Franța. Acestea conțin ingrediente active anti-age cu eficacitate demonstrată în regenerarea pielii. Spre exemplu, rezultatele arată:

 • 91% creștere în producția de factori VGF care generează noi microvase, componentele esențiale ale tinereții pielii.
 • 31% creștere de noi celule pentru umplerea ridurilor
 • de 2 ori mai mult acid hialuronic natural pentru creșterea fermității pielii
 • +80% riduri umplute din interior și piele mai fermă

Algele albastre sunt cea mai activă specie în regenerarea pielii, după analiza a peste 400 de specii de alge, până la rezultatele testelor clinice.

Produsele din gama Galenic Ophycee sunt:

 • GALENIC OPHYCEE – Elixirul Suprem al Tinereții, 30ml (160 lei)
 • GALENIC OPHYCEE – Crema de Întinerire pentru Ochi, 15ml (110 lei)
 • GALENIC OPHYCEE – Cremă cu efect de lifting şi de întinerire, 50ml, ten normal mixt (150 lei)
 • GALENIC OPHYCEE – Cremă nutritivă cu efect de lifting şi de întinerire, 50ml, ten uscat (150 lei)
 • GALENIC OPHYCEE – Cremă de noapte cu efect de regenerare şi întinerire, 50ml – 150 lei

Ophycee_Composition_mod_lowres

Concurs

Şi pentru că un chip frumos devine superb când zâmbeşte, m-am gândit să vă fac o surpriză şi, alături de Galenic, avem un concurs cu premii tentante: trei seturi alcătuite din Galenic Ophycee Crema cu efect de lifting si intinerire pentru ten normal mixt şi un breloc. Fiecare set este în valoare de 180 lei.

Ce ai de făcut? Nimic mai simplu:

 1. Să dai Like paginii de Facebook Macnetize
 2. Să dai Share (public) acestei postări pe wall-ul tău
 3. Dacă ai blog şi vrei să dai vestea despre acest concurs mai departe, adică să scrii o postare cu link către blog şi către acest articol, ai trei şanse în plus (+3). ACEASTĂ CERINŢĂ ESTE OPȚIONALĂ.
 4. Să nu uiți să completezi, în formularul de mai jos, următoarele date: numele de Facebook cu care ai dat Like şi link-ul de Share (plus link-ul cu postarea de pe blog, dacă ai scris şi doreşti încă trei şanse de câştig).

GALENIC-Ophycee-Crema_breloc_CONCURS

E atât de simplu!

Vom anunța cele trei câştigătoare în două săptămâni de acum înainte, adică în 22 noiembrie 2013. Acestea vor fi alese prin intermediul random.org.

Baftă tuturor!

a Rafflecopter giveaway

49 comentarii

 1. multumim <3

 2. Oo ce concurs frumos. Mama se va bucura mult, daca e sa castig.:)

 3. Orice femeie si-ar dori asemenea rasfat pentru tenul ei.

 4. Multumim!

 5. Multumim pentru concurs, cred ca sunt produse bune, de care as fi bucuroasa sa le incerc.

 6. Multumim!

 7. Bloglovin : Myrvold Laura Loredana
  Fb: Laura L. Myrvold
  Am scris link-ul de share ! :)
  Mutumim pentru frumoasele premii !!! Bafta tuturor !

 8. :) un concurs care ma face sa salivez!!!:) multumesc!!!:) ma declar fan inrait al blogului tau si……promit sa dau iama la fiecare concurs:))))(pe langa secretele ce le fur :P)

 9. Flory Andreias

 10. Multumesc frumos pentru concurs,pentru sansa de a participa,frumoase premii.

 11. F incantata de galenic si produsele sale

 12. FB Anca-Maria Alexandru

 13. Multumim pentru concurs! :-* premiul este minunat si folositor oricarei femei si mie mi-ar folosi deoarece am o varsta si trebuie sa-mi ajut tenul cu produse folositoare si bune :)

 14. multumim mult de aceasta oportunitate!

 15. like&share! FB Gabriela Matei

 16. Buna.Multumim,pup

 17. multumim , premiul este minunat :*
  like : cristina iacob

 18. Multumim!

 19. Placut impresionata de blog m-am inscris la minunatul concurs in speranta ca voi darui unei persoane foarte draga mie un produs de foarte buna calitate cu ocazia Sfintelor Sarbatori.Succes tuturor si multumim pentru oportunitate.FB: Dogaru Goncea Anelia , share 1 https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia/posts/10200219835497700 si ptr ca nu stiam care este mai corect am sharuit si altfel share 2 :https://www.facebook.com/dogarugoncea.anelia/posts/10200219829857559
  O iarna minunata va doresc.

 20. Multumesc mult, mult de tot!!! Indata trimit datele!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.