Curățenia de toamnă (sau… de sărbători) pe Macnetize.com

Era timpul, după doi ani, să apară o restructurare aici. Aşa că, astăzi, am avut de treabă. Ştiți voi vorba aia, cu curățenia de toamnă. Mă rog, de-acum, e mai degrabă un fel de “curățenia de Crăciun”, că tot se apropie. Cam aşa ceva şi aici. Am refăcut complet structura categoriilor, pentru a fi mai uşor de urmărit. Erau mult prea multe (vreo 12, parcă) şi nu prea mai avea nici o logică păstrarea unora dintre ele.

Am păstrat, aşadar, şapte categorii mari şi late, după o grămadă de muncă de mutat articolele dintr-o parte în alta. Am condensat într-o singură categorie tot ce însemna shopping de haine, accesorii, outfit of the day şi articolele din seria “cum mă îmbrac la evenimentul…” în “Fashion, Outfits & Accesorii. Cum să te îmbraci“. În meniu, numele e mai scurt (cam la toate categoriile, de fapt), pentru că am vrut să apară pe un singur rând.

Pentru că aveam o groază de categorii despre cosmetice, de la nails of the day la makeup of the day şi review-uri şi shopping de cosmetice, le-am pus pe toate într-un singur loc, în “Beauty. Makeup, Cosmetice & Parfumuri“. Pentru că, până la urmă, şi parfumurile țin de beauty, nu?

Eh, şi acum, ajungem la partea cea mai interesantă. Aveam multe articole în mai multe categorii pe zona de slăbit, diete şi sport. Adunate, e vorba de viață sănătoasă, aşa că noua categorie, ce include atât sfaturi despre viață sănătoasă la modul general sau despre diete, sport şi recomandări despre cum să slăbeşti, se numeşte “Cum slăbesc. Diete, sport, viață sănătoasă“.

Am păstrat separate categoriile “News” şi “Do It Yourself“: în prima, am mai adăugat articole ce erau prin alte categorii, iar pe a doua îmi propun să o dezvolt mai mult pe viitor. Şi pentru că mai e o categorie pe care vreau s-o dezvolt, la un moment dat, a apărut şi “Lifestyle“, deocamdată doar cu articolele pe care le-am scris despre design interior, dar nu se va limita doar la asta.

Am redenumit categoria de giveaways în “Concursuri“, pentru că e mai simplu, şi am condensat categoriile în care erau tag-urile şi articolele mai personale în una singură, “Din viață“. Tot acolo se regăseşte, acum, şi reportajul de la Regina Maria.

Vi se pare mai bine acum? E o structură mai clară? Ce ați vrea să mai citiți pe Macnetize.com?

11 comentarii

 1. Draga mea..de cand nu am mai intrat aici. Off, ce dor imi e sa te citesc. Sper sa revin la ritmul meu normal curand. ..te puup

  • Nu-i nimic, eu te aştept, cu drag. Ştiu că toamna e o perioadă aglomerată şi ceva mai stresantă, deci. Dar eu sunt aici, aşa că take your time. Te pup şi ai grijă de tine!

 2. Da, imi place ce ai facut . E mai structurat si mai usor de cautat. Like ! :)

 3. Ai muncit ceva, nu gluma, dar imi place.Eu citesc tot ce prind la tine pe blog, cel mai mult imi plac tinutele pe care ni le arati, dar si tot ce tine de un stil de viata sanatos.

  • Mulțumesc tare frumos, Adina. Da, încerc să povestesc cât mai mult din cum sunt eu, din lucrurile care mă ajută. Poate vă sunt şi vouă de folos, m-ar bucura mult. Te pup!

 4. Îmi place foarte mult noul format, deşi nu-mi displăcea nici varianta anterioară. Îți mulțumim! Te citesc cu drag, deşi nu am “semnalizat” asta prea des. Numai gânduri bune! :-)

  • Mulțumesc frumos de aproecieri. Nu se mai putea cu vechea variantă, că erau prea mult și prea amestecate. Acum, când mă duc să bifez o categorie, încă mai am o ezitare și nu pricep de ce-s așa de puține :)) Gânduri bune, draga mea!

 5. De cand imi doresc sa fac asta… dar nu ma duce capul cum sa reorganizez treburile…
  La tine e minunat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.