Colecția de toamnă BY TERRY 2013

Direct de pe podium, tendința acestui sezon sunt sprâncenele arcuite, asemănatoare look-ului lui Audrey Hepburn! BY TERRY lansează produse care să ofere sprâncene voluminoase, “băiețeşti”, puțin ciufulite!

EYEBROW LINER Color-Stain Pen Smudge-Proof Precision

Are ca scop obținerea unor sprâncene uniforme şi a unui machiaj rezistent. Este un tuş corector cu efect de tatuaj asupra pielii, un instrument de mare precizie, destinat să ascundă imperfecțiuni ale sprâncenelor – precum forma neregulată, asimetriile, golurile apărute în urma pensării excesive.

Untitled7

Vârful său subțire ajută la trasarea liniilor fine, cu aspect natural; lichidul se usucă imediat, iar prezența polizaharidelor în compoziție împiedică întinderea inestetică a pigmentului. Produsul este disponibil în două nuanțe, în armonie cu personalitatea fiecărei femei: blonde şi brown.

EYEBROW MASCARA Tint Brush Fix-Up Gel este un produs destinat adeptelor unui machiaj natural, dar ferm conturat. Firele rebele pot fi uşor aranjate cu ajutorul pensulei, iar sprâncenele sunt perfect conturate, structurate şi colorate. Datorită formulei sale inovatoare, Eyebrow Mascara ținteşte către perfecțiunea şi echilibrarea celor trei elemente esențiale: aderența culorii, uscarea rapidă, fixarea de lungă durată. Bogată în pigmenți puri, inspirată de micropigmentarea estetică, culoarea obținută este aproape cameleonică, îmbinându-se perfect în nuanța naturală a sprâncenei.

Untitled1

Noua generație de agenți filmogenici asigură o difuzare optimă a pigmenților pentru o culoare omogenă şi, mai ales, nu acționează agresiv asupra firelor de păr, nu le rigidizează, ci, dimpotrivă, le sporeşte naturalețea. Mascara prezintă patru nuanțe personalizate care întâlnesc toate nevoile:

CRAYON KHOL TERRYBLY Color Eye Pencil Precise & Intense Definition

Pentru o privire hipnotizantă, TERRY lansează noul creion de mare precizie pentru un look smoky eyes CRAYON KHOL TERRYBLY Color Eye Pencil Precise & Intense Definition.

Untitled2

Folosit atât ca dermatograf, cât şi ca fard de pleoape, CRAYON KHÔL TERRYBLY este disponibil în trei nuanțe extrem de pigmentate şi ultra moderne, mate sau strălucitoare, pentru un machiaj deosebit. Cu o formulă bogată în ceară emolientă, rezistent la apă, creionul are un vârf incredibil de moale, care alunecă fără efort pe piele, oferind în acelaşi timp precizie.

Noul look Smoky Watercolor colorează pleoapele într-un amestec continuu de două sau trei nuanțe …
Visul tuturor artiștilor de make-up.

Graphism - Automne 2013 - Gamme - Crayons Khol Terrybly - HD

Untitled3

Un alt produs nou este OMBRE BLACKSTAR “Color-Fix” Cream Eyeshadow. Primul de acest fel, Ombre Blackstar s-a impus ca fardul de ochi premium, extrem de performant. Cu o textură moale, cremoasă, e un fard de ochi uşor de aplicat, ce nu luminează numai machiajul ochilor, ci şi asigură, de asemenea, beneficii de îngrijire ale pielii. Cu un vârf de înaltă precizie şi extracte anti-îmbătrânire, Ombre Blackstar vine acum în două noi nuanțe, ce pot fi utilizate singure sau împreună, într-un amestec halucinant pentru un machiaj irezistibil negru catifelat sau maro satinat.

Untitled4

Cu MASCARA TERRYBLY Growth Booster Mascara ai volum intens și genele alungite, adăugându-le în acelaşi timp o arcuire impresionantă.  Datorită tehnologiei Lumicoat Care growth booster, genele sunt vizibil transformate, devenind mai lungi şi mai groase. Sunt disponibile cinci nuanțe intense, extrem de seducătoare:

Graphism - Automne 2013 - Gamme - Eyebrow Mascara - HD

Untitled5

BY TERRY adaugă o strălucire obrajilor, cu noua nuanță super roz HYALURONIC BLUSH N°3 – Bubble Glow, care asigură o luminozitate de durată! În această toamnă se poartă HYALURONIC … de pe buze până pe obraji!

Untitled6

Pentru buze hidratate şi periculos de atrăgătoare, ai HYALURONIC SHEER ROUGE Hydra-Balm Fill & Plump Lipstick. Cele cinci noi nuanțe “plumping glossy”, extrem de feminine oferă hidratare, luciu şi protecție buzelor. Acestea vor deveni mai voluminoase şi vor recăpăta un aspect mai tineresc.

Graphism - Automne 2013 - Gamme - Hyaluronic Sheer Rouge - HD

Vă tentează?

3 comentarii

  1. Cum sa nu ne tenteze?!
    Imi plac dermatografele, culorile lor, dar si rujurile.

  2. Rujurile, întotdeauna! :-)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.