TIMEOUT a deschis cel de-al 10-lea magazin, în Băneasa Shopping City

TIMEOUT a inaugurat cel de-al zecelea magazin din România, deschis în Băneasa Shopping City, şi a sărbătorit un an de când brandul american s-a întors pe piața din România. Din toamna anului trecut, TIMEOUT a revenit pe piața locală, iar investiția în dezvoltarea brandului a ajuns la peste 1 milion de euro. Reacția publicului român se va traduce în păstrarea ritmului de extindere.

A fost o seară superbă în magazinul de la etajul 1 al Baneasa Shopping City. M-am bucurat să revăd oameni dragi, iar conceptul de eveniment a fost unul special: au existat un colț pentru cei care doreau tatuaje (temporare, fireşte), un altul pentru cei care şi-au dorit momentul imortalizat de mâna iscusită a unui caricaturist. Un DJ a mixat live, pentru o atmosferă degajată, relaxată, pentru spirite deschise, în căutare de confort.

timeout-1

timeout-2

timeout-3

timeout-4

timeout-5

timeout-6

timeout-7

timeout-8

timeout-9

timeout-10

timeout-11

timeout-12

timeout-13

timeout-14

timeout-15

Şi pentru că tot am amintit de spiritele libere, deschise, ele sunt cele cărora li se adresează produsele TIMEOUT, cei în căutarea unui stil original, şi mai puțin încarcerați în trenduri (chiar dacă am văzut o mulțime de haine şi accesorii hot). 70% dintre clienții brandului obişnuiesc să revină în magazinele TIMEOUT de cel puțin 2 ori pe lună, iar 36% cel puțin o dată pe săptămână.

TIMEOUT este unul dintre acele branduri care, datorită capacității de fidelizare a publicului prin calitate şi originalitate, impulsionează o întreagă echipa de oameni şi un întreg portofoliu, prin feedback-ul pozitiv, energizant, primit din partea clienților. Asta ne obligă pe noi să facem tot posibilul pentru a ajunge la cât mai mulți dintre cei care îşi doresc să îmbrace TIMEOUT şi să încheiem parteneriate strategice precum cel cu Băneasa Shopping City, un centru comercial puternic care suntem siguri că ne va ajuta foarte mult să creştem nivelul accesibilității produselor din toate punctele de vedere

Philippe Besadoux, General Manager TIMEOUT România

Rețeaua TIMEOUT România numără 5 magazine deschise în Bucureşti, 2 în Cluj şi câte un magazin în Craiova, Piteşti şi Ploieşti. Cel mai recent magazin TIMEOUT are o suprafață de 164 mp, iar investiția în amenajare s-a ridicat la 100.000 euro, la care se adaugă 35.000 euro investiția în stocuri.

Designerii TIMEOUT creează anual două colecții ce ajung și în magazinele din România, ghidându-se permanent după principiile de bază ale filozofiei “Feel Alive!”: confort, durabilitate, calitate, originalitate şi autenticitate hand-made în conturarea detaliilor, astfel încât TIMEOUT să devină opțiunea favorită din garderobă pentru o perioadă cât mai îndelungată. 

Sloganul “Feel Alive” poziționează TIMEOUT ca brand optimist, total dedicat inovației şi explorării unor noi stiluri. De altfel, TIMEOUT a evoluat ca o reacție la stilul impersonal impus de marile corporații din domeniul fashion, care urmăresc mai degrabă obținerea profitului decât a creativității şi a libertății de exprimare.

Colecția de toamnă-iarnă 2013 reinventează modalități de a îmbina elemente moderne cu cele tradiționale, rustice sau nostalgice, într-un mix eclectic de țesături şi croieli, cu accente de culoare. Combinațiile posibile între articolele noii colecții permit fanilor TIMEOUT obținerea unui look fresh şi autentic, într-o multitudine de scenarii.

TIMEOUT a fost înființat în 1992, în California, de către un grup de tineri designeri care doreau să promoveze stilul de viață californian şi spiritul său unic, iar începând cu 1995, a trecut oceanul, ajungând în mai multe țări europene, printre care şi în România. TIMEOUT a revenit pe piața locală sub administrarea aceleiaşi echipe de management care a dezvoltat în România brandurile Kenvelo, Lee Cooper şi Tom Tailor.

1 comentariu

  1. Ce de hainute frumoase…Arati foarte bine langa Ursulache! Un tatuaj temporar as incerca si eu, sa vad daca mi se potriveste.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.