Lyria Sophisticated Chic sau cum faci trei genți dintr-una singură

Aseară am fost la un eveniment frumos, prilejuit de faptul că Lyria, un brand 100% românesc, creat de Armina Popeanu, a lansat colecția-capsulă Sophisticated Chic.

Dincolo de designul în sine, ce e super fain la această colecție este că, prin intermediul unor capace interschimbabile, geanta Lyria devine accesoriul de care avem nevoie: poate fi o geantă de zi, o geantă de seară, o geantă complet personalizată prin intermediul unui capac de data aceasta pictat.

Noua colecție se adresează femeii urbane, active, mereu în mișcare, şi a fost creată în spirit slow fashion, adică încurajând investiția în accesorii de calitate, cu o durată lungă de viață și ușor de purtat în orice moment al zilei. Gențile vor fi disponibile online pe www.lyria.ro, iar prețurile vor porni de la 359 lei.

Vă las cu câteva imagini sugestive, dar şi cu o întrebare al cărei răspuns e foarte important pentru mine: acum multă vreme, vă povesteam despre cum arată obsesia mea pentru genți. Ați vrea să vedeți cum arată colecția mea completă?

lyria genti dama lyria genti dama lyria genti dama lyria genti dama lyria genti dama lyria genti dama lyria genti dama lyria genti dama

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.