Cinci lucruri de făcut weekendul acesta

Dacă vă încumetați să ieșiți din casă, căci e al naibii de frig afară (cel puțin, în București, mi se pare urât), sunt lucruri frumoase care se întâmplă prin oraș.

1. Astăzi, între 11.00 și 18.00, pe strada Dianei, la nr. 4, e Modă pe îndelete, un târg de haine, accesorii, cosmetice și produse bio. Mai multe detalii gășiți aici.

clothes

2. Pe seară, puburile și barurile se pare că o să se animeze bine; am văzut că sunt foarte multe concerte ale unor trupe românești. Dintre toate, mi-ar plăcea să merg în Tribute, să îi văd pe cei de la Publika.

3. Dacă de ascultat, I’m in the mood for Publika, de văzut aș vrea să-l văd pe Johnny Depp, în Mortdecai. De ce? Păi, priviți și voi:

4. Am și o recomandare doar pentru domni: știu că, poate, Valentine’s Day nu e un prilej de încântare. Chiar și așa, un buchet de flori oferit celei iubite, indiferent de ziua în care ne aflăm, poate face soarele să iasă :) Așa că, dragii mei domni, aruncați un ochi peste buchetele minunate de pe Floria. E foarte simpatic îndemnul lor: “De Valentine’s Day, trezește-o cu un sărut și un buchet de flori.

floria

5. Utimul, dar nu cel din urmă: mi-aș dori enorm să lenevesc. Da, oi fi eu activă (normal că am fost de dimineață la Saria, la o super mega oră de step aerobic), dar am urgentă nevoie de un weekend în care să mă pot relaxa. Din păcate, zilele astea nu am cum, așa că nu-mi rămâne decât să visez la un sfârșit de săptămână cu relaș total, cu leneveală în pat, cu masaj, cu mult citit. Cu din astea, uuuf…

sleeping-cat

Orice alegeți să faceți weekendul acesta, să aveți voie bună!

Sursa foto © Shutterstock

4 comentarii

  1. Cred ca din toate postarile tale, cel mai mult imi plac acestea! Le fac steluta si cand si cand, mai debifez cand am reusit sa vad un film, sa ascult o melodie, sa citesc o carte! Si, desigur, povestea nu se opreste aici, din toate acestea se nasc visele si alte si alte povesti! Cu speranta ca ai trecut peste momentul dificil(eu asa l-am perceput) din The End, iti urez un weekend minunat!

    • Multumesc mult, draga mea. Sa stii ca inseamna mult ce tocmai mi-ai scris, chiar sunt recomandari din suflet si lucruri pe care eu le fac sau mi-ar placea sa le fac. Am oarecum trecut, desi nu e un moment, ci o stare. Nu atiu daca o sa treaca vreodata, poate sa se mai estompeze. Dar sper sa fi invatat ceva din greseli. Te pup si un weekend perfect!

  2. Cea mai frumoasa pisicuta!

  3. Pentru mine ieri a fost o zi plina si cred ca cea de azi se anunta la fel. Vreau o ora intr-o cada cu o carte si un ceai… se poate?! :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.