Amatoare de chilipiruri? Click aici :)

Dacă eşti amator de chilipiruri, trebuie să ştii că toamna începe cu Yard Sale de septembrie. Duminică, 15 septembrie 2013, poți să-ți bei cafeaua la Dianei 4 şi să pleci cu comori – vestimentare, decorative, literare sau de multe alte feluri – la prețuri mici, mici.

De la 10:30 până la 19:00, pe terasă și în demisolul Dianei 4 (zona Piața Rosetti), participanții vor aduce, ca în fiecare lună, haine, pantofi, bijuterii, obiecte decorative, obiecte electrocasnice, cărora doresc să le găsească un sens.

Ne-am plictisit, nu ne mai încap, nu ni le mai dorim, nu mai avem unde să le depozităm și, de aceea, te așteptăm pe tine să faci schimb și să cumperi, la prețuri mici, comori. Pentru a opta oară, negociem cu scotocitori care să descopere cele mai bune chilipiruri de vânzare, apoi să le redefinească, să le recicleze, să le refolosească.

Pentru că Yard Sale este o formă de reciclare absolut necesară oricăƒrei societăți consumeriste, faci schimb, vinzi la prețuri mici sau dai o altă utilitate lucrurilor uzate moral, dar nu neapărat fizic. La finalul fiecărei ediții participanții donează o parte din hainele rămase nevândute unei case de plasament.

Astfel, Yard Sale Dianei 4, duminică, 15 septembrie 2013, de la 10:30 la 19:00, te așteaptă să scotocesti în multe dulapuri, cufere, valize pline de minuni, la cel mai eco responsabil târg din oraș.

Intrarea este liberă.

Partenerii media ai evenimentului sunt Feeder.ro, Bigcitylife.ro, Calendarevenimente.ro, Mujer.ro și CSREvolution. Yard Sale este un proiect care are că scop statornicirea noțiunii de €œ”Yard Sale €- REUSE, RECYCLE!” și în România, printre tinerii consumatori, prin organizarea de evenimente lunare.

Sursa foto cover

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.