Câştigă o văcuță cu Nestle :D

Mi s-a părut atât de faină ideea, “Câştigă o văcuță”, că am lăsat ca titlu fix îndemnul campaniei Nestle prin care poți câştiga, OK, fie, nu o văcuță, ci lapte pentru un an întreg, câte un litru pe zi.

Acum, voi mă ştiți, eu țin la lucruri legate de viața sănătoasă, sunt atentă la ce mănânc şi ce beau, aşa că sper să mă credeți pe cuvânt când vă spun că aproape că nu există o singură zi în care să nu beau o cană de lapte într-o formă sau alta, fie cu cereale, fie fără.

Că tot s-a legat, să nu uit: lapte pentru un an întreg şi cereale pentru un an întreg. Dar hai să iau cuvânt cu cuvânt esențialul din comunicatul de presă şi să vă dau toate detaliile şi ataşez, dedesubt, şi un infografic cu nişte date bine de ştiut:

Cu noua campanie Nestlé, „Câștigă o văcuță”, iubitorii de lapte cu cereale pot câștiga necesarul pentru un an întreg. Trebuie doar să-și înceapă ziua cu o porție de cereale Nesquik, Honey Cheerios, Cookie Crisp, Chocapic, Cini-Minis sau Lion în perioada 15 august – 15 octombrie 2016 pentru a putea câștiga zilnic unul dintre cele 12 premii instant, constând în 10 litri de lapte și o jucărie de pluș. Și, pentru că avem de oferit (aproape) o văcuță, am pregătit 10 premii cu totul speciale, a câte 365 de litri de lapte și 25 de pungi de cereale.

Am gândit premiile cu scopul de a încuraja integrarea laptelui și a fibrelor în ritualul de mic dejun al românilor, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Combinația dintre cereale și lapte este o opțiune hrănitoare pentru fiecare dimineață, care asigură o serie de elemente nutritive, precum vitamine și fibre.  Cerealele Nestlé au ca ingredient principal cereale integrale, pentru a ajuta consumatorii să mănânce mai multe fibre, cantitatea optimă fiind de 25-35 de grame pe zi, conform Societății Române de Nutriție.

Restul detaliilor sunt disponibile pe site-ul campaniei, win-a-cow.com.

castiga-vacuta-nestle

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.