O lecție de dans cât o vacanță, la Arthur Murray

Numai cine n-a trecut o dată pe la Arthur Murray şi nu s-a bucurat de o lecție de dans nu ştie cât de relaxantă e toată treaba, indiferent cât de obosit ai fi sau cât de mult, de puțin sau deloc ai petrecut în vacanță. Şi hai să fim sinceri. Studenți, angajați cu normă întreagă sau freelanceri, casnice sau mai ştiu eu ce, odată cu terminarea verii şi, implicit, a vacanțelor sau a escapadelor de weekend, toți reîncepem sa resimțim presiunea întoarcerii la job. O lecție de dans sigur o să redea starea de bine şi senzația aceea de relaxare.

Eu nu am fost decât puțin de tot în vacanță, nu am ajuns nici măcar la mare, deşi mi-am dorit mult. Mult de tot. Nu a fost să fie anul ăsta. Cu toate astea, am fost la un Dance Brunch cu Arthur Murray –Marine Party şi, chiar dacă eram un soi de cățeluşul şchiop şi nu am putut dansa, a fost unul dintre acele momente extrem de frumoase, de care îți aduci aminte mereu.

cookies

dance-arthur-murray

O mulțime de bloggeri şi jurnalişti au avut ocazia să se relaxeze prin dans şi să învețe paşii unei coregrafii de salsa, perfectă pentru serile de vară, de vacanță. Şi chiar dacă eu nu am dansat, normal că nu am ratat ocazia să fac o fotografie :))
captain

Oricum, indiferent că vă place sau nu să dansați, aici sigur vă va plăcea. Pe lângă faptul că profesorii voştri vor fi cei mai simpatici ever (credeți-mă, dacă au avut răbdare cu mine, e proba de rezistență :)), aici puteți alege dintr-o sumedenie de dansuri: de la cele latino, precum salsa, cha-cha-cha, merengue și bachata, până la tango, rumba, bolero sau tango argentinian.

boat

A fost o super dimineață de vacanță, cu oameni frumoşi, cu dansatori mega talentați, cu multe zâmbete şi cu o atmosferă foarte frumoasă, care a fost completată de cele mai simpative decorațiuni marinăreşti, precum şi de ținutele cu aer de vacanță propuse de Giorgal si Noi9.ro.

Dacă aveți planuri, toamna aceasta, să învățați să dansați, eu vă recomand să dați o tură mai întâi pe la Arthur Murray. Şi mai vorbim după aia :)

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.