GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

O lecţie de dans cât o vacanţă, la Arthur Murray

Numai cine n-a trecut o dată pe la Arthur Murray şi nu s-a bucurat de o lecţie de dans nu ştie cât de relaxantă e toată treaba, indiferent cât de obosit ai fi sau cât de mult, de puţin sau deloc ai petrecut în vacanţă. Şi hai să fim sinceri. Studenţi, angajaţi cu normă întreagă sau freelanceri, casnice sau mai ştiu eu ce, odată cu terminarea verii şi, implicit, a vacanţelor sau a escapadelor de weekend, toţi reîncepem sa resimţim presiunea întoarcerii la job. O lecţie de dans sigur o să redea starea de bine şi senzaţia aceea de relaxare.

Eu nu am fost decât puţin de tot în vacanţă, nu am ajuns nici măcar la mare, deşi mi-am dorit mult. Mult de tot. Nu a fost să fie anul ăsta. Cu toate astea, am fost la un Dance Brunch cu Arthur Murray –Marine Party şi, chiar dacă eram un soi de căţeluşul şchiop şi nu am putut dansa, a fost unul dintre acele momente extrem de frumoase, de care îţi aduci aminte mereu.

cookies

dance-arthur-murray

O mulţime de bloggeri şi jurnalişti au avut ocazia să se relaxeze prin dans şi să înveţe paşii unei coregrafii de salsa, perfectă pentru serile de vară, de vacanţă. Şi chiar dacă eu nu am dansat, normal că nu am ratat ocazia să fac o fotografie :))
captain

Oricum, indiferent că vă place sau nu să dansaţi, aici sigur vă va plăcea. Pe lângă faptul că profesorii voştri vor fi cei mai simpatici ever (credeţi-mă, dacă au avut răbdare cu mine, e proba de rezistenţă :)), aici puteţi alege dintr-o sumedenie de dansuri: de la cele latino, precum salsa, cha-cha-cha, merengue și bachata, până la tango, rumba, bolero sau tango argentinian.

boat

A fost o super dimineaţă de vacanţă, cu oameni frumoşi, cu dansatori mega talentaţi, cu multe zâmbete şi cu o atmosferă foarte frumoasă, care a fost completată de cele mai simpative decoraţiuni marinăreşti, precum şi de ţinutele cu aer de vacanţă propuse de Giorgal si Noi9.ro.

Dacă aveţi planuri, toamna aceasta, să învăţaţi să dansaţi, eu vă recomand să daţi o tură mai întâi pe la Arthur Murray. Şi mai vorbim după aia 🙂

 

 

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu