GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Vegis: O mască pe care am pus ochii

Chiar dacă am avut două săptămâni mai aglomerate, cu destul de multe schimbări, tot am găsit timp şi pentru două zile la plajă. Şi ştiţi cum fac copiii când ajung la mare? Mă rog, aceia care se dau în vânt după apă? Ei bine, cam aşa am făcut şi eu. Bălăceală cât cuprinde. Iar părul meu nu a fost chiar cel mai încântat. Asta şi pentru că, după o vară destul de caniculară, vine toamna, cu umezeala ei, iar părul, deja agresat, are nevoie de îngrijire suplimentară.

Şi “răsfoind eu”, la un moment dat, internetul ăsta, am descoperit măştile de păr de la Vegis. Dacă nu ştiaţi, Vegis.ro este cel mai mare magazin online de produse naturiste din România, unde găsiţi tot felul de produse. Eu am pus ochii pe o reţetă de mască de păr, ușor de realizat și foarte eficientă.

masca-naturista-par_vegis7

Patru picături de vitamina A se amestecă cu două-trei lingurițe de ulei de ricin. Se adaugă câteva picături de vitamină E uleioasă și zeama de la o jumătate de lămâie. Se amestecă până se obține o compoziție omogenă. Se aplică pe păr, atât la rădăcină, cât și pe lungimea părului. Se masează scalpul timp de aproximativ cinci minute, apoi se lasă să acționeze încă jumătate de oră.

Se spală părul cu șampon natural și se clăeşte abundent. După aplicarea unei măști de păr cu vitamina A părul se hidratează, devine mai rezistent și nu se mai electrizează. Pentru a ajunge la rezultate concrete în ceea ce privește sănătatea scalpului, masca de păr cu vitamina A este recomandată de trei-patru ori pe săptămână pentru părul uscat și de două-trei ori pentru părul gras. Durata tratamentului este de cel puțin două luni.

Măștile homemade, care combină ingrediente naturiste, sunt ideale pentru a trata problemele părului, indiferent de tipul acestuia. Măștile homemade pot fi realizate cu ingrediente adaptate la nevoile părului, astfel încât acesta să primească exact ce are nevoie pentru a-și recăpăta sănătatea și strălucirea.
Vegis.ro propune o masca homemade, iar setul pentru prepararea acesteia îl găsiţi chiar la ei pe site.

Sper să vă inspire şi să vă fie de folos atât ideea, cât si magazinul online. Iar cum e weekend, sunt convinsă că o să reuşiţi să găsiţi câteva minute pentru un răsfăţ acasă. 🙂

Kisses!

Sursa foto deschidere ©Shutterstock

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu