Parfum de femeie: Armani Si

Cum miros visurile, libertatea? Dar viața? Tăcerea, sedcuția, emoția, frumoasa nebunie, dragostea? Dar noile începuturi? Armani Si e mirosul vieții însăși, al unei primăveri diferite, senzuale și delicate.

E un parfum de care m-am îndrăgostit încă de când am primit un buchet de flori parfumat cu el. E un parfum puternic, persistent, despre care, dacă aș spune că are miros floral, aș face o mare nedreptate. Are un miros complex, ce se dezvăluie diferit, după fiecare oră scursă de la contactul cu pielea.

Armani Si e un parfum pentru dimineți leneșe, în așternuturi din mătase, pentru zile trăite cu poftă, cu feminitate și cu putere, pentru seri romantice, în grădini de vară, pe alei de parc. E un parfum pe care, cu drag, vă recomand să îl încercați. Îl veți adora.

Si to courage, dragilor! Să nu vă fie teamă niciodată să faceți ceea ce vă doriți, ceea ce vă aprinde sufletul, chiar dacă trebuie să o luați de la capăt. Trăim prin visurile noastre și, atâta timp cât nu le lăsăm să moară, nu ne lăsăm pe noi să pierim.

Să ne acceptăm mai mult, să spunem: Si to myself!

1 comentariu

  1. Il am pe cel Intense, nu stiam ca a aparut si asta. O sa il incerc sigur, ma inteleg foarte bine cu parfumurile lor. Pupici si o primavara frumoasa!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.