Un nou loc de căzut în păcat: cămășile Răzvan Vâlceanu, în Cocor Store

Asta pentru că brandul de cămăşi Răzvan Vâlceanu a anunțat un parteneriat cu Cocor Store prin care colecțiile de cămăşi Răzvan Vâlceanu made to measure şi ready to wear vor fi disponibile în Galeria Designerilor Români.

Începând cu luna noiembrie, odată cu intrarea brandului în Galeria Designerilor Români, va fi disponibilă şi prima colecție de cămăşi ready to wear pentru bărbați şi femei.

image002

CN5B9233-as-Smart-Object-1

Prima colecție ready to wear Răzvan Vâlceanu cuprinde 7 modele de cămăşi smart casual pentru bărbați şi femei. Cămăşile respectă aceleaşi standarde de calitate şi concepte de design ale modelelor made to measure, îmbinând cele mai bune materiale, cusături şi accesorii furnizate de lideri cu vechime în domeniile lor.

Pentru că o cămaşă nu trebuie doar să arate bine, ci să şi permită corpului să se mişte, colecția ready to wear Răzvan Vâlceanu respectă modelul tiparului italienesc, ce oferă lejeritate, funcționalitate şi eleganță. Cămaşa este unul dintre cele mai purtate articole vestimentare şi, pentru a evita deteriorarea ce intervine în urma purtării sau a spălărilor repetate, Răzvan Vâlceanu utilizează materiale de cea mai bună calitate furnizate exclusiv de Canclini 1925, unul dintre liderii internațional în domeniul bumbacului pentru cămăşi. Toate modelele sunt fabricate din bumbac egiptean Giza 45, țesut din 2 fire cu 140 finețe, ce asigură o rezistență mai mare în timp.

În ceea ce priveşte designul, colecția ready to wear Răzvan Vâlceanu păstrează elementele definitorii ale cămăşilor made to measure, precum: gulerul detaşabil, fixatorul pentru pantaloni, manşeta reglabilă cu 2 nasturi şi articolele decorative ale manşetelor, fenta cu 8 nasturi, butonierele cusute într-o culoare diferită (ultima de la fentă, de la manșeta stangă), nasturii personalizați şi altele. Toate aceste detalii au fost gândite prin prisma funcționalității lor, însă sunt menite să aducă şi un element de stil.

IMG_8994

CN5B9026-as-Smart-Object-1

Suntem încântați că am fost prima alegere a brandului de cămăşi Răzvan Vâlceanu pentru lansarea primei sale colecții de cămăşi ready to wear şi suntem convinşi că şi clienții noştri apreciază diversificarea mix-ului de branduri disponibile la Cocor Store

– Cătălina Toaxen, Director de Expansiune şi Repoziționare Cocor

În afară de colectia ready to wear Răzvan Vâlceanu, în Galeria Designerilor Români va exista şi posibilitatea achiziționării cămăşilor made to measure. Clienților li se vor lua măsurile, îşi vor alege stilul cămăşii (business, smart casual sau festiv) şi elementele pe care doresc să le personalizeze, iar acestea le vor fi livrate ulterior.

În prezent, colecțiile de cămăşi made to measure şi ready to wear Răzvan Vâlceanu sunt disponibile în showroom-ul din zona Domenii, în Cocor Store şi online pe www.razvanvalceanu.ro, urmând şi alte colaborări cu magazine de tip concept store.

IMG_8847

CN5B9238-as-Smart-Object-1

4 comentarii

  1. O sa fiu printre primele cliente care sa isi comande camasi pe masaura proprie pentru ca am o problema foarte mare in a-mi gasi masura potrivita din cauza bustului mare. Peste piept se “casca’ nasturii iar daca imi iau o masura mai mare mi-e prea larga la gat si la umeri. Deci da, abia astept acest serviciu :)

  2. Ah, cât de bine arată, în cele mai mici detalii! Abia aştept momentul cel mare în care vom avea posibilitatea de a le vedea live, în magazine :-)

  3. Superbe!Cea cu floricele mici bleu este preferata mea!

  4. Una mai frumoasa ca alta, iar inscriptia de pe manseta, m-a dat gata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.