Fă un compliment! Break free!

Adeseori, oricât de puternice am fi, neîncrederea în noi poate veni și după cum suntem judecate de către celelalte femei, mai ales atunci când suntem judecate după aparențe, la fel cum putem primi un boost de încredere atunci când suntem complimentate. Și eu mai am o vorbă: de ce să spun o răutate, când pot să mă abțin? Ei bine, intră în scenă campania #breakfree, pe care BRAUN a lansat-o alături de Jessica Alba.

Prin această campanie, invită femeile să se susțină reciproc, prin scrierea unor mesaje de apreciere şi încurajare, nu putea să-mi meargă decât la suflet. Inițiativa îşi propune ca, prin aceste mesaje, să ajute femeile să se simtă mai bine si să le crească încrederea în sine.

Campania a avut ca punct de plecare un studiu care a relevat importanța lucrurilor pe care ni le spunem una alteia, în viața de zi cu zi.

Ce spun alte femei despre noi afectează felul în care ne simțim. Aceste judecăți pot fie să întărească neîncrederea, fie să ajute la construirea încrederii în sine. Când o femeie este generoasă cu o altă femeie şi îi oferă o încurajare, ambele trăiesc emoții pozitive.

Dr. Julia T. Wood, Professor of Humanities la Universitatea din Carolina de Nord

Campania este lansată de Braun, brandul numărul 1 în lume în materie de produse pentru epilat şi hair styling. Produsele de înfrumusețare Braun sunt concepute să facă femeile să se simtă frumoase prin îndepărtarea unor bariere fizice care le pot submina încrederea. Acum, Braun ajută femeile să-şi depăşească barierele emoționale prin încurajarea altor femei, lăsând de-o parte judecățile.

Luna trecută, Braun a anunțat semnarea contractului de imagine cu Jessica Alba şi a confirmat că actrița nominalizată la Globul de Aur va participa în campania integrată Braun #breakfree, care va rula pe mai multe canale, inclusiv print, in store, digital/social media şi TV. Jessica va apărea, de asemenea, în clipul campaniei Braun Break Free, care va fi difuzat din luna Aprilie.

Sunt foarte încântată să fac parte din această campanie deoarece înțeleg perfect sentimentul de neîncredere şi teama de a fi judecată, dar ştiu din proprie experiență cât de benefic este sprijinul feminin. Rog femeile să spună, să împartă şi să-şi arate sprijinul pentru prietenele lor, familie, colege – surori de pretutindeni. Haideți să ne oferim încredere, ca să ne detaşăm de îndoieli şi să mergem cu fruntea puțin mai sus. Gândiți-vă la o femeie pe care o admirați şi spuneți–i astăzi cât de mult înseamnă pentru voi!

Jessica Alba, Beauty Ambassador Braun 

how-to-breakfree

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.