NIVEA Diamond Gloss şi NIVEA Diamond Volume, pentru un păr cu străluciri în tendințe

Fie că îți doreşti un bob scurt sau lung, care să îți dea un aer mai fresh, sau o tunsoare în scări, în cazul părului lung, pentru a-ți reîmrospăta look-ul, strălucirea de diamant este în trend. Gama de produse de îngrijire a părului şi styling NIVEA Diamond Gloss oferă părului ingrijire şi strălucire de diamant şi te va ajuta să obții coafurile dorite fără pic de efort.

NIVEA îți propune o serie de coafuri în tendințe pentru sezonul cald, iar dacă vrei să afli mai multe informații, intră pe nivea.ro pentru tutoriale despre cele mai noi look-uri.

Coada de cal, reinterpretată. Cum să obții acest look

O coafură care cu siguranță va întoarce priviri! Simplu, strălucitor şi foarte feminin. Mândreşte-te cu părul tău şi pune-l în valoare oferindu-i strălucire de diamant.

coada-cal-pasi

coada-cal

  • Pasul 1 – Ia câte o şuvită de păr din lateral şi adu-le împreună, la spate.
  • Pasul 2 – Apoi, ia câte o şuviță mai mică din fiecare parte şi aşează-le una peste alta, ca în imagine.
  • Pasul 3 – Continuă până şuvițele se întâlnesc la nivelul cefei.
  • Pasul 4 – Leagă părul.
  • Pasul 5 – Aplică fixativ pentru a te asigura că îşi păstrează forma şi stălucirea.

Produsele din gama NIVEA DIAMOND GLOSS, pentru păr uscat, tern, au o formulă îmbunătățită cu particule fine de diamant şi Keratină Lichidă şi acționează eficient la nivelul firului de păr conferindu-i un aspect frumos şi sănătos.

Pentru a obține acest look, ai nevoie de:

1. Şampon NIVEA DIAMOND GLOSS. Cu o textură perlată, şamponul NIVEA Diamond Gloss îngrijeşte delicat, netezind suprafața firului de păr pentru a intensifica efectul de strălucire. Astfel, părul lipsit de stralucire capătă reflexii de diamant.

Pentru o îngrijre completă a părului, foloseşte şi balsamul NIVEA Diamond Gloss. Intensifică efectul de strălucire şi lasă părul mătăsos, uşor de pieptănat.

2. NIVEA Diamond Gloss Styling Spray. Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Gloss conferă părului strălucirea fascinantă a diamantelor şi fixare extra puternică ce durează întreaga zi. Formula cu protecție cu Keratină pentru o senzație plăcută la atingere, asigură părului fixare de durată şi conferă o îngrijire activă, lăsând părul suplu, mătăsos şi uşor de pieptănat.

3. NIVEA Diamond Gloss Spuma pentru păr conferă fixare extra puternică pentru crearea unei coafuri care durează întreaga zi şi oferă părului strălucirea fascinantă a diamantelor.

Preț şampon, balsam: 13.40 lei fiecare
Preț spray, spumă: 15,78 lei fiecare

diamond-gloss

Bob retro. Cum să obții acest look

Bucle lejere, minunate, aplicate unui bob retro eleganță pură. Un stil simplu, potrivit oricărei ținute, pe care îl poți realiza acasă, chiar dacă ai părul subțire, lipsit de volum.

bob-retro

  • Pasul 1 – Aplică spumă la rădăcina părului umed, proaspăt spălat.
  • Pasul 2 – Cu ajutorul unui foehn şi al unei perii rotunde, usucă părul ca în imagine.
  • Pasul 3 – După uscare, foloseşte un ondulator mai gros pentru a crea bucle, pe care apoi le vei fixa cu ajutorul unor cleme.
  • Pasul 4 – După ce părul s-a răcit, pulverizează fixativ peste bucle, apoi desfă-le uşor. Pentru finisarea coafurii, foloseşte spray-ul fixativ, pentru a oferi strălucire şi fixare.
  • Pasul 5 – Piaptănă părul uşor, folosind o perie, pentru a oferi buclelor un aspect lejer, elegant.

Produsele din gama NIVEA DIAMOND VOLUME oferă strălucire şi volum părului subțire, fără a-l încărca.

Pentru a obține acest look, ai nevoie de:

1. Şampon NIVEA DIAMOND VOLUME. Formula uşoară, transparentă şi fără siliconi a şamponului NIVEA Diamond Volume redă frumusețea părului fără a-l încărca, oferindu-i în acelaşi timp strălucire şi volum. Balsamul NIVEA Diamond Volume are, de asemenea, o formula uşoară, care îngrijeşte şi întăreşte firul de păr, asigurându-i strălucirea în toate fațetele sale.

Datorită sistemului cu protecție specială pe bază de Keratină conținut de gama de produse de styling NIVEA DIAMOND VOLUME, părul este protejat de factorii externi. Sistemul cu protecție pe bază de keratină acoperă individual firul de păr, protejând astfel stratul de keratină natural de factorii dăunători. Părul rămâne strălucitor şi are un volum natural.

2. NIVEA DIAMOND VOLUME Spumă pentru păr. Spuma NIVEA Diamond Volume oferă părului o strălucire ca de diamant şi un volum ultra uşor, pe parcursul unei zile întregi. Formula specială este activată de căldura ce determină asimilarea pro-vitaminei B5 şi a vitaminei B3 de către firul de păr, oferind astfel părului un volum uşor, fără a-l încărca.

3. NIVEA DIAMOND VOLUME Spray Fixativ pentru păr. Spray-ul fixativ NIVEA Diamond Volume oferă volum şi strălucire de diamant, fără să încarce părul, asigurând fixare pentru întreaga zi.

diamond-volume

Preț şampon, balsam: 13,40 lei fiecare
Preț Spray, Spumă: 15,78 lei, fiecare

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.