Noua ambasadoare pentru L’€™ORE‰AL PARIS este Zoe Saldana

Zoe Saldana se alătură pleiadei de ambasadoare L’Oréal Paris, printre care se numără și Julianne Moore, Freida Pinto, Eva Longoria, Blake Lively, Lara Stone, Ryan Reynolds, Laetitia Casta sau Jane Fonda.

Zoe Saldana, definiția starului hollywoodian, recunoscută la nivel mondial pentru rolul Neytiri din filmul Avatar, și-a construit reputația de actriță respectată și versatilă, care și-a interpretat toate rolurile cu o pasiune extraordinară.

A colaborat cu multe branduri de modă, fiind recunoscută pentru aparițiile ei extrem de interesante pe covorul roșu. În 2014, va apărea în filmul Infinitely Polar Bear sau Guardians of the Galaxy, iar în prezent filmează, în Paris, pentru miniseria Rosemary’€™s Baby.

Zoe Saldana lucrează cu Fundația pentru Haiti FINCA și este implicată în inițiative de strângere de fonduri pentru persoanele care suferă de autism.

Se distinge, de asemenea, prin look-ul feminin, o privire pătrunzătoare și o fire atletică. S-a născut în 1978, dintr-o mamă din Puerto Rico și un tată dominican.

€œZoe surprinde cu stilul ei îndrăzneț și cu frumusețea de felină. Împreună cu toate valorile și mintea ei sclipitoare, o spun fără teamă, foarte încrezătoare în forțele ei, ea reușește să întruchipeze femeia L’Oréal Paris. Cu siluetă ei magnetică și eleganță, această actriță remarcabilă se alătura acum familiei L’Oréal Paris.

Cyril Chapuy, Brand Global President

INSTITUTIONAL-PORTRAIT-ZOE-SALDANA

De la o vârstă fragedă, Zoe a fost interesată să facă performanță în dans și apoi în teatru. Faptul că a învățat în paralel ambele discipline a stat la baza carierei ei profesionale de actriță. Descoperită de o agenție în anul 2000, a obținut primul rol că balerină în Center Stage, filmul care a marcat punctul de turnură în cariera sa.

Extrem de talentată, a câștigat rapid respectul industriei de film din partea lui Steven Spielberg, J. J. Abrams sau James Cameron. Lista de roluri a lui Zoe include titluri precum Pirații din Caraibe (2003), Star Trek (2009), Avatar (2009), Colombiana (2011), Star Trek into Darkness (2013).

Pe măsură ce creșteam eram învățată să cred că sunt capabilă să fac tot ceea ce poate face și un bărbat. Această filozofie a familiei mele m-a făcut să fiu ce sunt astăzi și am convingerea că mă însoțește mereu. Ca ambasadoare L’Oréal Paris, crezul <<Pentru că merităm>> înseamnă enorm pentru mine. Îmi doresc să împărtășesc această valoare și altor femei pentru că ele să și-o însușească pentru a trece prin viață cu încredere. Sunt onorata să mă alătur acestei călătorii a frumuseții împreună cu un brand atât de inspirational.

Zoe Saldana

2 comentarii

  1. L’Oreal a făcut o alegere bună

    • E foarte frumoasă, mie îmi place mult. Recunosc că nu o știam după nume, mi-am amintit-o din Avatar și m-am tot uita la fotografii cu ea, e foarte naturală și asta îmi place, cred, cel mai mult la o femeie.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.