The Body Shop White Musk Smoky Rose – Un duo pentru o zi de iarnă

Cred că nu-i vreo femeie în lumea asta, preocupată de îngrijire, de produse de frumusețe, de parfumuri, care să nu știe de faimosul parfum White Musk, de la The Body Shop.

Eu fac parte din categoria celor care iubesc parfumul ăla, am mereu o sticluță, chiar dacă am perioade lungi în care iau pauză de la el, doar pentru a-l descoperi over and over again, mereu altul, în funcție de mine, mereu alta.

Lesne de înțeles că am făcut ochii mari când cei de la The Body Shop au lansat White Musk Smoky Rose, a trebuit să dau fuguța și să-l adulmec. Nu pot să zic că m-a dat gata din prima, dar atât de intrigată am fost de senzația pe care am avut-o când l-am mirosit, că mi l-am cumpărat.

Ulterior, am primit și loțiunea de corp și, nu știu de ce, dar până acum câteva zile, nu mi-a dat prin cap să le folosesc împreună.

Ei bine, îmi plac teribil separat, dar împreună… I’m in heaven. Loțiunea de corp m-a surprins plăcut pentru că intră rapid în piele și nu mă așteptam la asta de la un produs al cărui principal scop e să parfumeze. Recipientul (250 ml) e din plastic și e dotat cu pompiță.

Apa de toaletă (30 ml) are o rezistență, pe pielea mea, cel puțin, de vreo patru ore, dacă o aplic fără a aplica, în prealabil, loțiunea de corp. Dacă le aplic împreună, mirosul se păstrează destul de puternic vreo șase ore, dar rămâne, discret, și până a doua zi.

Aroma e floral-orientală, un miros de lemn de esență tare, ușor afumat, de mosc și de petale de trandafiri negri, tutun și piper roz, un miros complex, care intrigă. De menționat că apa de toaletă conține alcool organic și mosc vegetal, cruelty free, iar loțiunea de corp este fabricată, de asemenea, cu mosc vegetal, cruelty free.

White-Musk-Smoky-Rode-perfume-body-lotion

Apa de toaletă White Musk Smoky Rose la 30 ml costă 75 lei, iar loțiunea de corp White Musk Smoky Rose costă 62 lei. Dacă vă tentează, le puteți achiziționa și online, dar mie îmi place să testez în magazin produsele, să-mi bag nasul prin cutiile de creme de corp, să mai văd una, alta.

Gata, vă las! După două ore la sală, mă așteaptă o bătaie cu bulgări și un prânz pe cinste! Să aveți un weekend minunat!

Sursa foto cover © Phil Roeder via Flickr

4 comentarii

  1. Nu le-am încercat, dar vreau să cred că nu-i timpul pierdut ♥.

    • Mie mi se par foarte potrivite iarna, nu știu dacă vara nu aș opta pentru ceva mai fresh din gama lor de parfumuri. Oricum, le poți încerca și în magazin, chiar și așa, duo și vezi cum se păstrează mirosurile, cum se schimbă pe piele. CHiar sunt curioasă dacă o să-ți placă.

  2. Parfumul etse super intr-adevar, cum spui si tu, nu cred ca este femeie care sa nu il adore, vorbesc de White Musk.Pe cel de-al doilea nu l-am incercat si nici lotiunea de corp, inca.

    • oh, da, White Musk e într-un mare fel. Smoky Rose mie mi se pare complet diferit de White Musk, are alte arome mai pregnante decât cea de mosc. E diferit de orice am mirosit vreodată, dens, decadent, dacă pot spune așa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.