Actavis a lansat Ferlidona, pentru femeile interesate de sănătatea lor

Câte dintre noi nu ne-am lovit, la un moment dat, de anumite probleme strict femeiești și ne-am dorit ca, înainte de a merge la medic, să avem o alternativă de a verifica dacă e ceva în neregulă, în liniștea, siguranța și intimitatea căminului nostru?

Vizita la medicul ginecolog e, pentru multe femei, un moment nu tocmai plăcut. Dar, dragile mele, e esențial, e obligatoriu să vă controlați anual, să mergeți la medic dacă simțiți că e ceva în neregulă cu voi.

Ei, dar să revin. Cu ocazia evenimentului la care am participat, am aflat că, pe lângă clasicul test de sarcină, pentru femei mai există dispozitive medicale și suplimente alimentare, ce vin în ajutorul celor ce vor să depisteze la timp apariția unor afecțiuni în sfera genitală sau a celor care planifică o sarcină.

Este vorba despre o gamă dedicată femeii, gamă pe care compania farmaceutică Actavis a lansat-o în România. Din aceasta fac parte Ferlidona Test de ovulație, Ferlidona Test de sarcină, Ferlidona Acid folic cu vitamine, Ferlidona Test pentru infecțiile tractului urinar, Ferlidona Test pentru pH vaginal.

Dar să le luăm pe rând, cumva în ordinea în care se întâmplă evenimentele în viața unei femei, și așa cum ne-au fost ele prezentate de către Laura Dan, OTC Manager Actavis.

Laura Dan (stânga), OTC Manager Actavis, alături de Oana Stoianovici, de la ROI
Laura Dan (stânga), OTC Manager Actavis, alături de Oana Stoianovici, de la ROI

Pentru că o primă etapă e planificarea, Ferlidona Test de ovulație determină ovulația într-un singur pas, iar testul indică cele mai favorabile două zile pentru concepție, cu exactitate de 99%, dovedită în studii clinice.

Urmează, firește, Ferlidona Test de sarcină, un dispozitiv medical tip stilou, necesar pentru detectarea precoce a sarcinii, în maxim 5 minute de la efectuarea testului. Exactitatea? Mai mare de 99%.

Iar în sarcină, corpul unei femei are nevoie de o cantitate suficientă de nutrienți alimentari bine echilibrați, de vitamine și minerale esențiale dezvoltării normale a organismului. Ferlidona Acid folic cu vitamine reprezintă o necesitate nutrițională pentru femeile care doresc să rămână sau sunt însărcinate, precum şi pentru femeile care alăptează. Preparatul conține acid folic, betacaroten (precursor al vitaminei A), vitamine din grupul B (B1, B2, B6, B12, biotină, niacină, acid pantotenic), vitamina C, vitamina E, iod şi nu conține gluten sau lactoză.

Una din două femei are, de-a lungul vieții, o infecție a tractului urinar, diagnosticată, de obicei, clinic, pe baza simptomelor și semnelor, şi este confirmată prin analiza urinei. Acum, însă, există o modalitate mai simplă de a depista o astfel de infecție, fără să fie nevoie să mergi la medic. Ferlidona aduce pe piață testul tip bandă, special conceput pentru a identifica acasă prezența în urină a proteinelor, leucocitelor și nitriților, a căror prezență poate însemna că există o infecție urinară. În doar 5-10 secunde, cât durează să ai un rezultat, știi dacă e un semnal de alarmă ce te trimite la medic.

Tot pentru problema infecțiilor, de data aceasta pentru depistarea vaginozei bacteriene, există Ferlidona Test pentru pH vaginal, un dispozitiv medical de diagnosticare, ce măsoară pH-ul vaginal printr-o manevră rapidă, simplă şi nedureroasă. Ajută femeile să depisteze dezechilibrele mediului vaginal.

Și să meargă fuguța la medic. Pentru că degeaba arătăm bine pe exterior, dacă la interior scârțâim. Gama lansată de Actavis ușurează mult viața unei femei și cred că o impulsionează, prin ușurința cu care aceasta poate descoperi că are unele mici probleme, să meargă mai rapid la medic.

Așa cum spunea și reprezentanta Actavis, “frumusețea vine din interior, iar starea de bine a corpului are un impact semnificativ asupra feminității.” Nimic mai adevărat.

Anyways, poate că, pentru multe dintre voi, subiectul poate părea mai delicat. Îmi amintesc de adolescența mea, când nu existau atâtea surse de informare, atâtea produse dedicate femeilor care să vină în sprijinul lor.

La evenimentul unde am putut afla despre noutățile de mai sus, am avut plăcerea să o cunosc și pe Oana Stoianovici, de la Roi, care ne-a vorbit despre tainele feminității sacre și pe Cristina Olaru, de la Handmade Sister, care m-a învățat să-mi fac singură o bunătate de cremă de corp cu aromă de portocale, folosind ingrediente naturale, pe care am așezat-o într-un borcănaș pictat manual.

bastilia
Despre feminitate, într-un cadru intim și cochet, Librăria Bastilia

Pentru mine, a fost o seară tare frumoasă, am aflat multe lucruri noi și sper ca informațiile pe care vi le-am povestit să vă folosească.

Fiți feminine! Fiți sănătoase! Un weekend minunat!

4 comentarii

  1. În primă fază, mă voi interesa în farmacii de testul pentru depistarea eventualelor infecții urinare. Apreciez foarte mult această postare, e mai mult decât binevenită! ♥

  2. Mi se pare o idee geniala si sigur as testa aceste inventii, mai ales testul pentru infectii urinare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.