Prima dată, după mulți ani

Astăzi a fost prima zi în care, după foarte mulți ani, ani în care am urât iarna, m-am bucurat ca un copil. Pentru că viața are felul ei simpatic de a te trânti la pământ când te aştepți mai puțin, mi-am propus, anul acesta, să iau lucrurile aşa cum vin şi să încerc să văd frumusețea acolo unde am crezut, până acum, că nu exista. Asta poate şi pentru că, ani la rândul, am crezut că există frumusețe în ce nu era :)

Oricum, azi, după ani de zile, am uitat de orice beauty, de orice fashion şi, după două ore de aerobic şi un prânz care mi-a amintit de cel mai frumos loc din lume, Malaga, mi-am tras fesul animal print pe cap, cele mai călduroase cizme în picioare, cea mai călduroasă haină şi am țopăit, la propriu, prin zăpada din Cişmigiu, mai ceva ca un copil mic.

Şi da, iarna poate fi frumoasă, chiar şi pentru o militantă a căldurii şi soarelui, ca mine. Iarna poate fi frumoasă şi oamenii pot fi buni, pentru că aşa vrem noi şi pentru că stă în puterea noastră să facem lucruri.

Dragile mele, bucurați-vă de tot ce aveți: de viață, de soare, de zăpadă, de nasul roşu şi înghețat, de serile leneşe şi de cărțile bune. Ce nu trebuie să fie lângă voi nu va fi. Fiți – sau măcar încercați să fiți – mai bune, mai vesele, în fiecare zi. E cel mai frumos machiaj :)

Sursa foto cover © Caleb Roenigk via Flickr [some alterations made by me]

8 comentarii

  1. Esti o scumpa! Iar optimismul tau este molipsitor :) Sa ai o saptamana minunata!

  2. În noi stă puterea de-a ne face viața mai frumoasă, mai senină, mai bună! ♥

  3. Hei, dar vroiam si-o poza cu tine topaind :P.
    Iar mi-ai adus aminte de Malaga, offf! :(

  4. Multumesc pentru pilula de optimism si veselie!
    Cat priveste iarna, cu toata topaiala alaturi de fii-miu care m-a tarat la sanius, raman la parerea mea: iubesc vara si abia astept sa scap de sezonul rece :))

    • Te pup, draga mea. E păcat să nu ne bucurăm de orice ave, eu mai am moment când uit sau mă enervez din nimicuri și apoi îmi pare rău, că în loc să profit. Cu iarna, da, dacă durează și durează, mă cam apucă nervii și oricum eu visez mereu la vară, deci…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.