Benefit the POREfessional

Nu stiu de ce, dar am avut dintotdeauna o usoara impresie ca produsele Benefit sunt prea laudate pentru ce ar puteface.

Poate ca imaginea asta a fost creata si de suficientele review-uri in care am citit destule lucruri mai putin bune.
Asa ca, nuusor mi-a fost, intr-o frumoasa dupa-amiaza cand ne pregateam sa intram la film, sa spun “Da!” si sa-mi deschid portofelul in fata unui produs Benefit, the POREfessional.

Ce am primit in schimb?

the POREfessional era laudat de tipa din Sephora pentru faptul ca poate camufla foarte bine porii mariti si ca poate fi aplicat sub sau peste machiaj. Proba de la fata locului, in care ea s-a oferit sa-mi arate ce poate face pe fata mea, m-a convins.

Acum,e un produs suficient de bun cat sa-l folosesc, ca doar l-am cumparat, nu? Personal, il prefer aplicat inainte de fondul de ten sau ca atare. In primul caz, nu a interferat negativ cu fondurile de ten pe care le folosesc eu (L’Oreal, Clarins, Yves Rocher, Rimmmel, Kiko si altele), dar aplicat singur mi se pare ca ofera un look mai natural si ca e buildable. Senzatia e comparabila la aplicare cu cea conferita de un primer, daca vreti, cu diferenta ca, pe langa matifiere, the POREfessional chiar minimizeaza porii.

Personal, il recomand aplicat sub machiaj, ca baza, prin tapotare. Nu spun ca aplicarea peste fondul de ten nu e in regula, insa degetele mele nu au reusit sa-l aplice asa cum a facut-o tanti de la Sephora. In plus, nu am ce sa stric, daca il aplic direct pe piele. Il aplic, de asemenea, discret si intr-o cantitate infima, si pe riduletul meu de la ochiul stang (despre care va povesteam intr-o postare anterioara) si acesta e vizibil diminuat (nu ca s-ar vedea cine stie cat, dar imi sta mie pe creier, deh).

In cazul meu, the POREfessional adauga vreo patru ore rezistentei fondului de ten. Deci, in cazul meu, luand fondul de ten care a reusit cel mai bine sa tina sub control zona T, din punct de vedere al luciului, si tapotata bine cu Benefit, am vreo 10 ore in care nu trebuie sa-mi fac griji ca nasul meu arata ca un soare. Dupa cele zece ore, un blotter ma mai tine “in viata” inca vreo trei-patru.

Eu obisnuiesc sa-l aplic si atunci cand nu folosesc fond de ten si rezultatul e chiar foarte bun – altfel spus, daca  e prima noapte pe care o dormiti cu el si nu va vine chiar usor sa renuntati la machiaj, putin POREfessional improspateaza la modul serios, ascunde o parte dintre imperfectiuni (chiar si zonele mai rosiatice, insa mai putin cosurile) si nici nu trebuie sa va bateti capul cu intinsul cu atentie, pentru ca aproape ca se aplica singur pe tenul curat.

 

 

 

 

Pretul nu e tocmai un chilipir: pentru 22 ml de produs am platit, la Sephora, 127 de lei. Aplic, zilnic, o cantitate de marimea unei boabe de mazare sau cam asa. In fine, ideea e ca n-aveti nevoie decat de foarte putin produs pentru rezultate bune.

Ce ma intriga intr-o oarecare masura este ca, exceptand micsorarea porilor, senzatia si rezistenta sunt similare cu cele ale unui primer, cum este primerul mineral de la e.l.f, de exemplu. Cu toate acestea, ca o concluzie, mi-as cumpara din nou the POREfesssional, pentru senzatia de ten perfect pe care mi-o confera.

2 comentarii

  1. ce ma bucur ca am gasit acest review.de cand ma uit la el.multumesc mult.te pup.

  2. Eu ma bucur ca iti e de folos. Daca mai trebuie detalii, da-mi de veste. Si eu te pup Ma bucur ca ti-am descoperit blogul si sa stii ca am chiulit putintel de la munca azi tot citind postarile anterioare :P Shopping placut si toate bune!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.