Povestea mea cu unghiile

Unul dintre putinele lucruri pe care mama m-a rugat sa nu le fac a fost sa nu-mi tai cuticulele. Si mama e o fiinta tare inteleapta, lucru pe care il tot descopar si acum, zi de zi. Fireste ca, la varsta adolescentei, am facut exact pe dos. Daca adaugam la asta faptul ca, din lipsa de calciu, unghiile mele sunt casante si nu prea cresc, avem a nail drama :P. Intr-un episod viitor o sa va povestesc cum am reusit, dupa mai bine de zece (!!!) ani de taiat cuticulele, uneori mai mult decat ar fi trebuit, si de luptat cu lipsa de calciu, sa am niste unghii frumoase, pe care, culmea, nu le ingrijesc mai mult de 10-15 minute, o data pe saptamana.
Si da, atunci o sa vorbesc despre un produs-minune, care pe mine m-a ajutat teribil.
Pana atunci, insa, as vrea sa va anunt ca Scandalously Polished are un giveaway tentant rau, cu oje de la Anchors Away.

Cuticule nu-mi mai tai, bani pe manichiura nu mai arunc, pentru ca  fac singura, deci… sa cumparam oja, iupiii! Sau sa participam la concursuri care ne dau sansa sa castigam un set de patru.
Am vrut sa aflati si voi despre giveaway dar si sa-mi notez eu aici, oficial, anagajamentul ca o sa va povestesc despre produsul meu minune :D

O zi frumoasa cu unghii de invidiat va doresc!

3 comentarii

  1. Nu-mi amintesc articolul despre minunatia care ti-a salvat unghiile… Ma ajuti tu sa-l gasesc sau n-ai mai apucat sa-l scrii?

  2. Multumesc! Am citit si am comentat!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.