Jucarii noi de la e.l.f. :D

Nici nu vreau sa stau sa adun sumele care troneaza in contul meu de pe e.l.f. mai bine sa gandesc pozitiv si sa va spun despre cea mai recenta comanda pe care am apucat sa pun mana abia in seara asta.

Comanda, oare a cata?!, a venit ca urmare a unui mail de la e.l.f, prin care eram anuntata de 50% off brushes. Deci de aici am pornit, insa, in final, am ajuns sa aplic codul promo de pe Facebook, pentru ca reducerea era mai mare la valoarea comenzii mele.

Ah, da, si aici am o chestiune minuscula de punctat.

Nu fac un scop din viata din freebies, insa stiu ca mai toti producatorii/comercianti mai maricei – si aici nu ma refer neaparat la cei din cosmetice – obisnuiesc sa dea niste incentives sau nu stiu cum sa le spun. Adica, fratica, ai comandat ca haplea de un milion, bag acolo o mostra de parfum, un nasturel, ceva. Mi se intampla des si cu Mini Prix, unde, gratie minunatelor mele colege, obisnuim sa facem adesea comenzi cu valori importante. In fine, sa revenim.

Am pornit de la pensule si am sfarsit cu multe altele. Pentru ca am deja cam toate pensulele de la ei si imi doresc sa trec intr-o alta liga si sa ma indrept catre Sigma, cel mai probabil, m-am rezumat la o pensula pentr fondul de ten (obisnuiesc sa intind cu buretele), una pentru smudge (pentru ca vechea mea pensula era lovita rau) si una pentru concealer, despre care ma bucur ca e mica, pentru ca pot sa banuiesc ca permite o acoperire naturala (am vazut c amulte fete au scris ca e prea mica, inclusiv pe site-ul e.l.f sunt comentarii negative despre asta, pe mine ma incanta ca e asa).

Blush-ului meu nuanta Glow i se alatura alte trei: Shy, Flushed si Coy:

Iar multelor mele oje, le vor tine companie, de acum inainte, doua nuante superbe (cel putin asa arata in sticluta): Cranberry si Dark Navy.

Pentru ca am citit lucruri bune despre el, n-am mai stat pe ganduri si l-am cumparat. Este vorba despre creionul corector cu pensula. Aba astept sa-l incerc!

Voi reveni cu postari, cel putin cu una pentru creionul corector. Astea-s cumparaturile pe ziua de azi, care zi a fost extrem de agitata, si la munca si in rest. Ma tot tin sa scriu despre laptele demachant Gerovital, pentru ca nu sunt multe produse care merita review-uri asa de bune.

Intamplarea face ca si la munca am fost nevoita sa alerg cumva printre cosmetcie si dermato-cosmetice, si, chiar daca n-a fost prea mult timp de shopping, tot am plecat cu cate ceva din farmaciile in care am fost, cum altfel :P?

Daca va intereseaza vreun anumit produs de mai sus si vreti sa aflati mai multe despr eel inainte de a-l cumpara, dati-mi de veste si un review mic si la obiect de face repede.

Voi ce ati mai cumparat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.