#BANEASAXCLUSIVE: Cum a fost la evenimentul Gerard Darel

#BANEASAXCLUSIVE: Cum a fost la evenimentul Gerard Darel

O colecție nouă, cu haine ce îmbină perfect clasicul cu chicul franțuzesc, o atmosferă boemă și relaxată și un invitat de seamă: Laurent Darel, fiul lui Gerard Darel, care a venit să se întâlnească cu vedetele și fanii brand-ului în Băneasa Shopping City.

Cam așa a fost unul dintre cele mai recente evenimente din seria Băneasa Xclusive. Haideți să vă povestesc mai mult și să vă arăt și câteva dintre piesele mele preferate din noua colecție  de toamnă/iarnă 2019 Gerard Darel, disponibilă exclusiv în Băneasa Shopping City.

Piesele de rezistență ale colecțiilor o constituie rochiile, în special cele din mătase, și articolele din piele.

gerard darel
Rochie din mătase – 1605 lei
Fustă din piele – 2133 lei

Rochiile de zi sau de seară, de birou sau de cocktail, cu imprimeuri florale sau neutre, sunt adaptate trendurilor urmărind confortul mișcării și strălucirea celor care o poartă.

Pulover din cașmir – 1309 lei
GERARD DAREL
Anna Jeans – 815 lei

Articolele din piele, pantalonii leggings sau boyfriend, fustele, trench-urile sau jachetele biker sunt foarte căutate, fiind sold out doar în câteva zile de la realimentarea stocului.

gerard darel
Trench din piele – 3510 lei

Gerard Darel, brand dedicat calității, propune, așadar, o colecție de iarnă care mixează subtil aerul contemporan cu linii clasice, veșnic chic si modern. Cunoscut în special pentru accesoriile din piele și pentru înclinația către materiale extraordinare, designerii oferă articole din piele moale, piele de șarpe, catifea sofisticată sau tricotaje viu colorate. Printre produsele iconice ale brand-ului se numără colierul Jackie Kennedy, puloverul Marilyn Monroe și jeanșii Anna.

Băneasa Xclusive este conceptul Băneasa Shopping City care își propune să aducă împreună toate exclusivitățile oferite de Băneasa Shopping City reunind – lansări de branduri în exclusivitate, colecții capsulă în premieră, produse în ediție limitată și experiențe unice de shopping.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.