Dacă iubești soarele…

Fetelor, mi-e un dor de stat la soare de nu vă puteți imagina. Și dragul de el a apărut devreme, anul ăsta. Din păcate, eu trebuie să-mi pun pofta în cui cam încă o lună și ceva, dar, cu toate astea și oricât l-aș iubi, nu renunț la protecția solară, chiar dacă stau mai mult în spații închise.

Avene propune ca, în această vară, să descoperim produsele dermato-cosmetice de tip 2 în 1, dedicate îngrijirii și protecției tenului sensibil. Acestea combină într-o singură formulă esențială toate funcțiile de care tenul are nevoie pe timpul verii, pentru a se bucura de protecție, frumusețe, siguranță și confort, fără compromisuri.

Crema-nuantatoare-SPF-50-Avene-Sun-Care_50ml_75-lei

Crema nuanțatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care

Laboratoarele dermatologice Avene oferă, în această vară, crema nuanțatoare cu SPF 50+, o formulă dermato-cosmetică ce asigură protecție maximă tenului sensibil împotriva efectelor nocive ale soarelui. În plus, crema uniformizează nuanța tenului, acoperă micile imperfecțiuni și îl iluminează, având un efect de strălucire naturală, datorită pigmenților nuanțatori similari unui fond de ten ușor.

Crema nuanțatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care este potrivită pentru protecția și uniformizarea tuturor tipurilor de ten. Cu o formulă ușoară, non-grasă și non-lipicioasă, este în același timp rezistentă la apă. Formula nu conține parabeni, silicon, alcool și are un nivel de toleranță extrem de ridicat, fiind un produs 100% sigur pentru tenul sensibil și hiper-sensibil, mai ales în timpul verii, când reacțiile alergice la soare sunt frecvente.

Crema nuanțatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care este disponibilă în farmaciile din toată țara, la prețul recomandat de 75 lei.

Special pentru mămici, în această vară, Avene oferă pachetul special pentru protecția solară a copiilor. Format din Spray Avene pentru copii SPF 50+ 200ml, și Lapte fotoprotecție copii SPF 50+ 100 ml, pachetul în ediție limitată este disponibil în farmaciile din toată țara. Pachetul special Protecție Solară pentru Copii Avene costă 113 lei.

Să aveți soare bun și blând și o vară frumoasă!

(Foto: Shutterstock)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.