Lifting în 7 minute, fără bisturiu

Da, aparent e posibil să ai o piele mai fermă şi mai tânără în doar şapte minute. Iar dacă n-aş fi fost acolo să văd cu ochii mei demonstrația live, m-aş fi îndoit de lucrurile pe care crema asta nou lansată în România, Athena 7 Minute Lift, se laudă că le face.

Adonia Organics a lansat, în premieră pe piața din România, Athena 7 Minute Lift, o crema care estompează ridurile și liniile fine de pe față în numai șapte minute de la prima aplicare. În plus, pielea își recapătă fermitatea și luminozitatea, iar folosirea îndelungată prelungește efectele ei.

ATHENA 7 MINUTE LIFT – eficiență dovedită 83%

Athena 7 Minute Lift a fost testată clinic și din punct de vedere al eficienței. Testele laboratoarelor AMA din SUA au arătat că, în 7 minute, crema a redus în mod semnificativ aspectul liniilor fine și al ridurilor, având o eficiență dovedită la peste 83% dintre subiecți. Practic, după simpla aplicare a produsului pe față, acesta estompează ridurile și reduce porii măriți, fără a fi nevoie de tratamente injectabile dureroase sau care necesită timp de recuperare.

athena-7-minute-lift

Produsul are la bază 12 uleiuri organice, printre care portocală, iasomie și migdale dulci. Nu conține parabeni și nu provoacă alergii, putând fi utilizat cu succes pentru orice tip de ten. Un alt avantaj al cremei este că poate fi folosită și între două întâlniri, deoarece poate fi aplicată sub sau peste machiaj.

Frumusețea este un atu care îmi oferă în fiecare zi mai multă încredere în forțele proprii și o atitudine pozitivă. Totuși, stilul de viață extrem de activ nu îmi permite de fiecare dată să ajung la salon. Din fericire, acum există și un miracol rapid, tot timpul la îndemână. Mă bazez pe Athena 7 Minute Lift pentru că acasă, în fața oglinzii, sau pe fugă între două întâlniri, în numai 7 minute, pot să văd cum liniile fine sunt vizibil reduse, iar senzația de oboseală este înlocuită de cea de fermitate și prospețime

– Dana Săvuică, ambasadoarea Athena 7 Minute Lift

Cum se aplică Athena 7 Minute Lift?

Aplicarea se realizează extrem de simplu, în fața unei oglinzi, fără a fi nevoie de vizita la salon sau la cabinetul medicului dermatolog. La o aplicare, se va utiliza o cantitate de cremă de mărimea unei perle. Pensula se umezește în apă și se aplică o peliculă fină de cremă Athena 7 Minute Lift pe suprafețele unde există riduri. În următoarele 7 minute, se recomandă să nu faceți gesturi bruște și să nu aveți o mimică pronunțată. Rezultatele vor fi spectaculoase. Pe locurile unde a fost aplicată prea multă cremă vor rămâne urme albe, dar este suficient să tamponați cu un șervețel umed pentru a șterge urmele.

Ca medic dermatolog, primesc întotdeauna întrebări legate de secretele unui ten sănătos și frumos. Răspunsul meu este că frumusețea vine din simplitate, din utilizarea unor produse de înaltă calitate, certificate și bazate pe ingrediente naturale, dar și din cât mai mult timp petrecut alături de cei dragi. Athena 7 Minute Lift este crema care, în numai 7 minute, printr-o simplă aplicare, îndeplinește visul oricărei femei – de a avea o piele mai fermă, mai luminoasă, cu mai puține riduri, dar și mai mult timp pentru sine și cei din jur.
– Cristina Nisipașu, medic dermatolog

Mai multe informații despre acest produse puteți găsi şi pe www.adoniaorganics.ro

1 comentariu

  1. Ce sa zic…desi sunt sceptica as incerca-o si eu pe liniile mele fine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.