Review Artistry Multi Protect SPF 30 – o descoperire bună

Amway Artistry Multi Protect SPF 30, o cremă despre care mă țin de multă vreme să vă spun câteva vorbe. Mie mi-a fost de mare ajutor vara aceasta, așa că, here I go.

CyclopentasiloxaneWaterTitanium DioxidePeg-10 DimethiconePolyglyceryl-2 DiisostearateButylene Glycol, Isostearyl PalmitateCetyl AlcoholStearic AcidAluminum HydroxidePhenoxyethanol, Dimethicone/Vinyl Dimethicone CrosspolymerTocopheryl Acetate, Methylparaben, Xanthan Gum, PropylparabenEthylparabenTriethoxycaprylylsilaneErgothioneine, CI 77492, CI 77491, CI 77499 

După cum vedeți (puteți da click pe fiecare ingredient și vă va duce la descrierea acestuia), Artistry Multi Protect SPF 30 conține ingrediente cotate doar cu good sau cu best.

Artistry Multi Protect SPF 30 – Cum se aplică:

Crema nu are miros, are o consistență ușoară și o culoare interesantă, în sensul că, oricât aș fi amestecat tubul, înainte de a aplica această cremă, tot un amestec de cremă albă și una mai bej a ieșit din tub :)

Nu este o cremă grasă, intră foarte rapid în piele și nici măcar pe tenul meu care lucește destul de repede nu mi-a făcut probleme. Ba cred că aș putea spune că am observat efecte pozitive, concretizate într-un aspect mai sănătos al tenului, o idee de elasticitate mai bună, de ten mai proaspăt.

artistry

S-a dovedit o foarte bună bază de machiaj, în condițiile în care tenul meu are, așa, momente de răzvrătire și lucește în cinci minute după ce am ieșit pe ușă. E drept, nu am prea folosit mult machiaj vara asta, însă am aplicat peste ea de toate și chiar am observat o diferență în modul în care a ținut sebumul sub control.

Artistry Multi Protect SPF 30 conține antioxidanți pentru a înarma pielea împotriva agresiunilor de mediu, care pot accelera semnele de îmbătrânire prematură. Este non-comedogenică, non-acnegenică, testată dermatologic și alergic și e potrivită pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cel sensibil. Potrivit descrierii oficiale, dacă este folosită zilnic, poate ajuta la prevenirea apariției liniilor fine și la redarea supleții pielii, pentru un aspect mai tânăr.

Artistry Multi Protect SPF 30 este distribuită exclusiv de Amway, este fabricată în SUA și este valabilă 12 luni din momentul deschiderii. Costă 127 lei și o găsiți aici.

Artistry Multi Protect SPF 30 – câștigă un loc pe raftul meu pentru că:

  • Intră rapid în piele și nu trebuie să-mi iau din timpul cafelei de dimineață ca să o aplic
  • S-a dovedit o foarte bună bază de machiaj, chiar și pe tenul meu cu tendință de îngrășare
  • Are un preț bun
  • Lasă tenul luminos, hidratat și mai proaspăt

Artistry Multi Protect SPF 30 – nu prea o iubesc din cauză că:

  • Poate aș fi preferat un recipient cu pompiță, nu unul tub, cum este acesta. Dar I’m happy și cu ăsta

Și sper că știți: nu trebuie să fie vară și soare, ca să aplicați crema cu SPF. Aveți grijă de voi. Dacă mai aveți întrebări legate de acest produs, le aștept cu drag în comentarii.

Kisses and hugs!

(Sunbathing © Shutterstock)

2 comentarii

  1. Foarte interesant, eu stiu de Amway, dar uite ca nu am avut ocazia sa descopar asa multe despre produse. Sa stii ca ma tenteaza crema asta.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.