Soirees de la Mode 14, în jurul lui Audrey Hepburn

Au trecut 85 de ani de la nașterea lui Audrey Hepburn, un icon de stil şi de atitudine pentru un întreg secol. Tocmai de aceea, în jurul acesteia gravitează și primul mare eveniment de modă al noului sezon, ediția a 14-a a Soirees de la Mode, ce va avea loc în 16 septembrie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel.

Audrey Hepburn a fost desemnată în acest an, de presa internațională de film “Cea mai frumoasă femeie a ultimilor 50 de ani ‘. A fost considerată deci ca cea mai potrivită alegere pentru noua ediție a evenimentului, dupa iconul național reprezentat de Maria Tănase, anul trecut.

Soirees de la Mode

Peste 12 designeri își vor prezenta creațiile inspirate de Audrey Hepburn, iar printre ei se numără Natalia Vasiliev, Agnes Toma, Simona Semen, Marie Ollie, Mirela Fraser, Sandra Galan, Kinga Varga, Florina Ivascu, Norina Stoica, La Chatterie, R’Ias Couture, Rozalia Bot.

Eu cred că Soirees de la Mode este tipul de eveniment de modă ”exercițiu”. Este unul dintre cele mai interesante forme de manifestare creativă a unui grup de designeri, de exprimare a unei viziuni, cumva colective, asupra celor mai importante teme din modă şi lifestyle, din zona spirituală până în cea a marilor personalități ale lumii.

Alin Gălățescu, Director General AVANPREMIERE, organizator Soirees de la Mode

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.