Apivita a relansat toată gama de păr

Trebuie să vă mărturisesc că, atunci când am început să învăț limba greacă, dincolo de plăcerea de a desluşi ABC-ul acela cu totul nou pentru mine şi dincolo de pasiunea pentru limbi străine, un alt motiv l-au reprezentat câteva dintre mărcile greceşti, atât de dragi mie. Iar printre ele desigur că se afla şi Apivita.

Aseară, am avut plăcerea să fiu invitată la evenimentul de relansare a întregii game de păr APIVITA, cu formule îmbunătățite. Foarte multe produse, foarte multe formule, pentru fiecare tip de păr şi pentru fiecare problemă specifică, relansate într-un eveniment foarte bine pus la punct, care a avut tot ce-i trebuie şi ceva în plus. Atmosferă perfectă, oameni frumoşi, o agenți de PR de nota 20, aşa că oricât de anevoioasă şi de complicată ar fi fost acea zi pentru mine, s-au şters toate de îndată ce am ajuns acolo. Chiar dacă am ajuns cu întârziere, pentru că numai eu puteam să combin data de 19 septembrie şi ora 18:30 şi să-mi dea 19:30 :))

Cum spuneam, o mulțime de noutăți, care mai de care mai utile şi mai… făcătoare cu ochiul. Le aveți pe toate listate mai jos, am ataşat şi câteva fotografii care sper că vă vor fi de folos.

 • Gamă împotriva căderii părului, cu HIPPOPHAE TONIC COMPLEX – inovație exclusivă APIVITA
 • Gamă împotriva mătreții, cu țelină, salcie albă și propolis
 • Gamă pentru părul gras, cu mentă, urzică și propolis
 • Gamă pentru scalp sensibil, cu lavandă și miere
 • Gamă pentru utilizare zilnică, cu mușețel și miere
 • Gamă de hidratare pentru toate tipurile de păr, cu acid hialuronic și aloe
 • Gamă pentru repararea părului deteriorat, cu măsline și miere
 • Ulei reparator RESCUE HAIR OIL, cu 6 uleiuri prețioase
 • Gamă pentru strălucire și revitalizare, cu portocală și miere
 • Gamă pentru îngrijirea părului vopsit, cu floarea-soarelui și miere de cimbru
 • Măști pentru revitalizare, hidratare și fortifiere în timp EXPRESS

Noua gamă pentru îngrijirea părului APIVITA este produsă în fabrica bioclimatică din Markopoulo cin Grecia și este disponibilă în magazinul APIVITA din Băneasa Shopping City și în farmaciile SENSIBLU.

apivita uleiuri tratament par
NATURE’S HAIR MIRACLE reprezintă primul pas al îngrijirii holistice (înainte de șamponare) – este un ulei tonifiant pentru toate tipurile de păr cu 5 uleiuri esențiale organice și extract de propolis. CU 100% ingrediente naturale, hrănește și întărește bulbul pilos și părul, stimulează și revitalizează scalpul, amplifică acțiunea produselor de îngrijire folosite ulterior.

apivita tonic serum apivita color protect apivita nourish and repair apivita antimatreata

Iar dacă nu ştiați, aflați că în urmă cu mulți ani, într-o farmacie din Atena, acolo unde a început totul, a fost creat primul șampon natural APIVITA, ambalat într-o sticlă farmaceutică, parte dintr-o gamă ale cărei principale ingrediente erau propolisul, mierea și plantele naturale grecești.

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.