GIVEAWAY! Reînnoiește-ți garderoba! Dau DOUĂ vouchere de câte 350 lei în
magazinele La Femme. Vezi pe vlog toate detaliile!

Biocyte mask: Cel mai scurt review pentru una dintre cele mai bune măşti de faţă

Biocyte mask e o mască hidratantă ce conţine acid hialuronic, elastină şi colagen. Cele trei sunt, de altfel, elemente esenţiale în construcţia pielii noastre, aigurând hidratarea, densitatea şi elasticitatea.

Masca se aplică pe pielea curăţată în prealabil, în modul clasic de aplicare al unei măşti de tip şerveţel (cred că aşa se cheamă). Atenţie mare, însă: stratul care trebuie să rămână pe piele, masca propriu-zisă, adică, este extrem de subţire şi cuprinsă între două alte straturi. De asemenea, trebuie să te asiguri că între mască şi piele nu rămân porţiuni neacoperite, presând uşor cu degetele, la aplicare, pe toată suprafaţa măştii. O laşi să acţioneze 15-20 minute şi ideal e să o foloseşti de două ori pe săptămână.

Pe lângă faptul că e uşor de aplicat şi nu implică nici un fel de murdărire, nu că m-ar deranja cine ştie cât. Senzaţia imediată e fix cea de hidratare, de netezire, ai impresia că ai făcut cine ştie ce tratament scump, iae efectul durează câteva zile.

Biocyte mask e produsă în Franţa şi se găseşte în farmaciile Centrofarm, la un preţ aproximativ de 40 lei

***
Urmăreşte-mă prin Bloglovin.
Stăm de vorbă şi pe pagina de Facebook, şi pe Twitter. Pun poze pe Instagram şi pe WeHeartIt. Pun lucrurile preferate pe Pinterest şi pe Tumblr. Nu uita să mă urmăreşti în aceste reţele sociale!

Lasă un comentariu