Niște fard pentru tristețe, vă rog

Urăsc să fac asta, dar există zile în care mă demoralizez și nu știu de unde să o iau de la capăt. Nu înțeleg răutățile gratuite, nu pricep invidiile, nu pot accepta că există oameni, în lumea asta, care sunt invidioşi pe bucuria unui om.

Oameni buni, suntem urâți dacă facem asta. Orice blog de beauty, de fashion, de viață sănătoasă, cade în cap dacă noi ne atacăm constant, dacă ne criticăm, ne enervăm doar pentru că a încercat cineva să aibă o părere diferită de a noastră. E uimitor cu cât de mult venin pot arunca oamenii.

Iar eu n-am antidot, cât să fac față la atâtea răutăți. Răspund cu respect și cu gânduri bune mereu. Mă gândesc că orice gând bun sincer anulează un gând rău, o remarcă urâtă și gratuită. Mă gândesc. După care mă încui în baie și plâng în prosop. De aia vreau să mă apuc serios de un sport de contact. Că n-am destule endorfine să țină piept oamenilor care critică gratuit.

Îmi propusesesem să scriu, în seara asta, despre un produs de îngrijire. M-am enervat însă atât de mult, încât nu mă simt în stare. M-am enervat pe mine, pentru că m-am enervat. M-am enervat pe oamenii care, în loc să tacă, spun răutăți.

M-am enervat pe mine, că nu îi pot ignora.

M-am enervat atât de tare, încât nici ploaia nu m-a calmat.

Habar n-am cine intră aici pentru prima dată, însă acesta e un blog. E spațiul meu, e o bucată din mintea mea, din sufletul meu, e un loc pe care vreau să îl păstrez necenzurat, plăcut, bun. Cu gânduri bune. Sunt sătulă de răutate în viața reală. De oameni urâți, răutăcioși, răi, invidioși.

Noapte bună! Fiți oameni frumoși!

Foto: Shutterstock.

3 comentarii

  1. Uneori am impresia că răutatea este mai mare în online. Cred că trebuie să înveți să nu iei în seamă astfel de lucruri. Este foarte greu, aşa-i, dar e bine pentru tine să blochezi într-un fel sau altul aceste răutăți !

  2. Honey,capul sus! Nu se merita sa versi lacrimi pentru nimeni! Decat pentru cei foarte apropiati! Altii sunt doar de umplutura,sincer! Nu ii cunosti,nu te cunosc,asa ca lasa-i pe frustrati sa vorbeasca…viata este prea scurta pentru a ne face griji din cauza lor! ;)
    Scuze ca nu am mai comentat de mult,dar te citesc constant! :)
    Te pup cu drag! :*

  3. Capul sus, oameni invidiosi sunt peste tot, tu trebuie mergi inainte! :*

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.