Amway Artistry Studio NYC Edition: o colecție pe care trebuie să o ai

Amway Artistry Studio NYC Edition: o colecție pe care trebuie să o ai

Da, știu, știu că noi, femeile, avem tendința de a ne entuziasma la noutățile de beauty, dar noua colecție Amway Artistry Studio NYC Edition e supercalifragilistică, pe cuvânt. Bașca mai are și niște ambalaje de nici nu-ți vine să le arunci.

Și nu le arunci și faci ca mine: scoți produsul din cutiuța de carton și pui la păstrare cutiuța de carton. Pentru viitoare fotografii, pentru că e artsy, pentru că e frumoasă și hai să ne înconjurăm de frumos, indiferent în ce formă sau din ce material e el confecționat.

Ăsta e momentul ăla în care îmi vine să mor de ciudă că nu mai am cum să fac video. Mi-ar fi plăcut atât de mult să vă arăt, dincolo de Insta, cum sunt produsele din noua colecție de makeup Amway Artistry Studio NYC Edition. Și asta pentru că sunt wow, pur și simplu.

Conceptul noii colecţii gravitează în jurul celebrării pasiunilor pe care fiecare dintre noi le avem sau urmează să le descoperim, fie că este vorba despre artă, cultură sau modă, iar ambalajul de excepție al colecției a fost realizat de artista Lady JDay, în prezent stabilită la New York. Cum ziceam, noua colecție Amway Artistry NYC Edition e to die for, de la primul până la ultimul produs.

Colecția Amway Artistry NYC Edition conține mascara 3 în 1, paletă fard de ochi și obraji, balsam de buze nuanțator, pudră iluminatoare Light Up, creion de ochi 2-în-1, ruj 2-în-1.

Mascara 3 in 1

E un produs menit să dea volum genelor, să le separe și să le ridice. Cum ar veni, cam tot ceea ce-mi doresc eu de la o mascara. Încă nu am apucat să o folosesc, pentru că mai am vreo trei deja desfăcute, dar abia aștept să văd cum e. Costă 123,70 lei.

amway artistry nyc edition mascara

Paletă fard de ochi și obraji

E genul acela de paletă cu care până și eu, cu două mâini stângi, pot să obțin un look profesional, în doar câteva minute. Conține trei farduri de ochi complementare, un fard de obraz satinat, pudră de față și pudră iluminatoare. Toate sunt cuprinse într-o paletă pe care o poți lua cu tine oriunde. Costă 253,03 lei.

amway artistry nyc palette

Creion de ochi 2-în-1

E disponibil în nuanțe potrivite pentru toate tonurile de ten. Poți folosi un capăt al creionului, sau ambele capete împreună, în funcție de rezultatul pe care ți-l dorești. Costă 136,07 lei.

Ruj 2-în-1

Dacă îți dorești pe buze efectul ombre fără prea multă bătaie de cap, rujul ăsta e soluția. Conține vitamina E, ulei de semințe de jojoba și cel de măsline, pentru a hrăni buzele în profunzime. Costă 136,07 lei.

Balsam de buze nuanțator

amway artistry nyc lip balm

Este un produs disponibil în trei nuanțe – City Coral, 212 Pink și NYC Berry – toate cu un nucleu care conține unt de shea, avocado, extract de sâmburi de struguri și ulei de cocos. Îmi place pentru că, pe lângă culoare și luciu, îmi hidratează buzele. Oricum, intenționez să revin cu review pentru produsele acestea, iar rujul e clar printre primele. Costă 92,78 lei.

Pudră iluminatoare Light Up

Vine în cel mai cute ambalaj: unul cu oglindă și lumini LED, dacă vă puteți imagina. E întocmai meselor de machiaj ale make-up artiștilor, are inclusiv un mic buton de unde se aprind și se sting luminile <3. La interior, se află un trio de farduri frumoase, cu care te poți juca în voie, pentru a ilumina și accentua trăsăturile. Costă 173,18 lei. 

Dar asta nu e tot

Pentru Amway, lansarea colecţiei Artistry Studio New York este o premieră, fiind prima dată când ne asociem cu lumea artei şi ne propunem să redăm stilul de viaţă al unui artist în mediul urban, având ca inspiraţie New York-ul – o metropolă mereu dinamică”

Ioana Enache, General Manager Amway România, Bulgaria şi Grecia

În acest context, Amway va fi partenerul oficial al evenimentului Noaptea Albă a Galeriilor şi va susţine două tinere artiste în demersul lor de a-şi valorifica pasiunea pentru pictură.

În 5 octombrie, Amway Business Center va deveni pentru o seară Artistry Studio Gallery, unde Yahfouf Dragomir Elena Irina şi Cosoianu Sinziana-Daniela, studente la Universitatea Naţională de Arte Bucureşti, vor avea ocazia să îşi expună lucrările.

Așa că o să îmi iau cameră de vlogging

Oricum, evenimente precum cel de ieri, de lansare a noii colecții, un eveniment super bine organizat și pline de chestii pe care mi-ar fi plăcut să vi le arăt mai mult decât doar pe Insta stories (mă puteți urmări pe Instagram AICI), sunt unul dintre motivele care mă determină să îmi cumpăr un aparat foto nou, ca să pot să captez măcar o parte din farmecul lor. Camera foto a deja bătrânului meu telefon nu prea mai face față, iar cea mai mare problemă e spațiul de stocar, ce-mi strică ziua, când mi-e lumea mai dragă.

Și, cum ziceam, încep să strâng bani pentru o cameră cu care să pot să fac mai mult parte din viața voastră. Și, dacă voi vreți, și voi să faceți parte mai mult din a mea.

Vă strâng în brațe pe toți, fiți frumoși cum sunteți voi!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.