Plantur 39, o soluție la problema căderii părului

Plantur 39, o soluție la problema căderii părului

Pe măsură ce adăugăm ani, corpul nostru cunoaște tot felul de schimbări, hormonii o mai iau razna și se dezechilibrează, iar treaba asta ne afectează și podoaba capilară. 

Există studii care arată că aproape 60% dintre femeile din mediul urban din România, cu vârste cuprinse între 30 și 65 de ani intră în această categrorie (studiu realizat de către Dr. Kurt Wolff și GfK România în 2015).

Explicația, pe înțelesul tuturor, e următoarea: la o vârstă mai tânără, rădăcina firului de păr este protejată de hormonii feminini (estrogen), într-o măsură considerabilă. Cu trecerea timpului, procentul de hormoni femini se reduce, iar influența hormonilor masculini crește. Consecința: părul devine mai subțire, cade prematur, iar linia de inserție a părului se retrage tot mai mult.

Pentru a combate aceste probleme, Institutul de cercetare Dr. Wolff, în colaborare cu departamentele dermatologice ale clinicilor universitare, a creat produsele Plantur 39. Acestea conțin un complex de substanțe active care protejează rădăcina firelor de păr față de efectele epuizante provocate de hormonii masculini: complexul Phyto-Caffeine.

Ce face exact Plantur 39 și de ce e eficient

Acesta împiedică testosteronul să afecteze rădăcina firului de păr și să-i limiteze sursa de energie. Complexul Phyto-Caffeine anulează efectul negativ al testosteronului asupra rădăcinii firului de păr și combate eficient căderea părului cauzată de schimbările hormonale la femei pe măsura înaintării în vârstă.

Complexul Phyto-Caffeine din produsele Plantur 39 este repede absorbit de scalp și foliculul pilos, formând un depozit de substanță activă, ce se menține până la 24 de ore. După această perioadă, depozitul de cafeină de la rădăcini trebuie refăcut. De aceea, un produs cu cafeină trebuie utilizat zilnic pentru a asigura eficiență maximă.

Ce conține gama Plantur 39

Găsiți produsele Plantur 39 în farmacii, prețurile sunt foarte bune, zic eu. Nu în ultimul rând, e important să urmați sfaturile de utilizare ale produselor. Vă dau doar un exemplu: șamponul se masează pe păr și se lasă să acționeze două minute, pentru a-și face efectul.

plantur 39

În gama Plantur 39 găsiți următoarele produse:

  • Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr fin și delicat conține doar substanțe de îngrijire în doze mici, pentru a menține volumul coafurii.
  • Plantur 39 Șampon Phyto-Caffeine pentru păr vopsit și deteriorat, cu extracte naturale din grâu și provitamina B5, îngrijește și repară structura solicitată a părului. Părul va deveni neted și strălucitor.
  • Plantur 39 Tonic Phyto-Caffeine protejează rădăcina firului de păr și previne căderea părului cauzată de schimbările hormonale survenite odată cu înaintarea în vârstă a femeilor. Asigură necesarul de energie la rădăcini pentru o creștere sănătoasă în zilele în care spălarea părului cu șamponul Plantur 39 nu este posibilă.
  • Balsamul pentru păr fin și delicat conține substanțe de sinteză ce cresc rezistența părului, fără a-l încărca. Părul dobândește o textură fermă și va avea mai mult volum.
  • Balsamul pentru păr vopsit și deteriorat conține compuși activi din avocado, ce sporesc strălucirea părului și protejează scalpul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.