World Class România lansează programul LET’S GO YOU

Hei, tu! Da, da, tu care citești acum textul ăsta. Da, bine, mă fac că nu văd ce ronțăieli ai pe lângă tine. Și nici nu te întreb când ai făcut mișcare ultima dată… Da, din păcate, deși sunt tot mai mulți cei care aleg să vireze spre un stil de viață sănătos, alți foarte mulți se pierd pe drum. De ce? Pentru că drumul e al naibii de greu.

Eu ce tip de mișcare fac? De câte ori pe săptămână? Oare să merg la fitness sau să fac cardio? Și ce mănânc? Ce sunt ăia nutrienți? Unde găsesc rețete dietetice? Cum știu că fac bine ce fac? Acestea și multe, prea multe altele sunt întrebările pe care și le adresează orice om normal, care nu a mai avut de-a face cu asta.

Dar cum ar fi să ai mereu lângă tine pe cineva care să te îndrume, care să te susțină? Să te impulsioneze atunci când niveluri de energie coboară să îți spună ce să mănânci, ce tip de mișcare să faci. World Class România, lider în industria de wellness autohtonă, a lansat programul de opt săptămâni LET’S GO YOU și îi provoacă pe români să adopte un stil de viață sănătos și activ.

La naiba, numai cine nu a transpirat din greu și nu s-a zbătut mâncând cât se poate de bine și de sănătos nu știe ce importantă e o mână de ajutor atunci când ai o zi proastă sau când ți-ai pierdut încrederea. LET’S GO YOU înseamnă un plan alimentar personalizat, coaching și antrenamente cu un antrenor personal.

În funcție de nevoile fiecăruia, programul este disponibil în trei variante: slăbire, creștere a masei musculare și menținere. Cu LET’S GO YOU, ai acces la o platformă online și la o aplicație pentru mobil unde primești 24/7 informații despre planul alimentar, antrenamente și poți comunica prin live chat cu nutriționistul și antrenorul personal.

Secțiunea de nutriție include recomandări și rețete care pot fi comandate sau pregătite acasă, iar cea cu antrenamente, pe lângă explicațiile necesare, conține și materiale video pentru fiecare exercițiu. În plus, se vor trimite notificări și newslettere de motivare pe teme de wellbeing, dietă și sport care să ajute clienții să adopte mai ușor noul stil de viață.

Programul LET’S GO YOU este disponibil în toate centrele de fitness din rețeaua World Class România. La achiziționarea oricărui abonament la centrele premium W și oricărui pachet: Bronze, Silver, Gold sau Platinum, programul este gratuit. Aplicația dedicată pentru mobil se poate descărca atât din App Store, cât și din Google Play.

Dacă vrei să-ți faci o idee despre aplicație, poftim un clip tare simpatic:

Da, e al naibii de greu să mănânci sănătos când ești la început și nu știi cu ce să începi. E al naibii de greu să îți găsești motivația și resursele să ieși din casă când afară sunt -20 grade și să te duci la ora ta de sport. E al naibii de greu să nu ai nici un ajutor decât pe tine. Dar chiar și așa, credeți-mă, se poate. Dar când ai o astfel de unealtă, precum LET’S GO YOU, e și păcat să nu apelați la ea.

Ce să zic în încheiere: voință, ambiție, forță și voie bună! Antrenamente frumoase și să ne recitim sănătoși!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.