Wholesale sau magazinul în care mă întorc mereu

Am promis, în urmă cu nişte timp, că voi scrie despre unul dintre magazinele online din care eu am tot cumpărat, de vreo doi-trei ani încoace. Cred că s-au adunat vreo cinci sau şase comenzi.

Am descoperit site-ul cu pricina după ce am cumpărat, de la o tipă care vindea online, o bluză şi o rochie. Frumuşele foc, nimic de zis, dar mi s-a părut că le vinde puțin cam scump. Şi pentru că fotografiile ei mi se păreau luate de pe un site, mi-am imaginat că trebuie să-l găsesc eu undeva în tot internetul ăsta. Ceea ce însemna şi că voi găsi hainele respective la un preț mai bun. Grație invenției Google, asta s-a şi întâmplat.

Şi aşa am descoperit www.wholesale-dress.net. Menționez încă de pe acum să nu-s afiliată sau ceva deşi mă bate gândul. Dar să revin.

Foarte multe haine, foarte multe accesorii, ceea ce necesită multă, foarte multă răbdare atunci când răsfoieşti paginile cu pricina. Pentru a face asta, trebuie să-ți creezi un cont, adică să îți alegi un nume de utilizator şi o parolă. Asta îți va fi de ajutor mai târziu, când, în funcție de comenzi, poți deveni bronze member şi tot aşa. Nu m-a interesat în mod special aspectul ăsta, pentru că trebuie să cumperi mult şi nu a fost cazul meu. Treaba asta se aplică, zic eu, celor care cumpăra en-gros pentru a revinde în propriile magazine, online sau fizice.

Ce mi-am cumpărat

Rochii, fuste, bluze cu mânecă lungă, tricouri, pulovere, paltoane, accesorii – bijuterii, încălțăminte, genți. De la 0,10 $ bucata (de exemplu, cerceii), la 30$ paltonul.

Problema transportului

Dacă hainele sunt foarte ieftine, transportul e foarte scump. Foarte scump. O alternativă ar fi să te aduni cu încă o persoană, cel puțin, şi să împarți costurile. Deeeeşi nici asta nu prea e în regulă, pentru că taxarea e în funcție de greutate şi atunci, dacă tu îți cumperi doar tricouaşe şi rochițe subțiri, iar persoana cealaltă îşi cumpără numai paltoane şi bocanci, nu prea ieşi în câştig.

De exemplu, am acum în coş produse de 28,77$: patru inele, două fuste şi un top, care cântăresc împreună 1,55 kilograme. Ei bine, costul transportului arată aşa:

 

La un coş plin cu chestii în valoare totală de vreo 55$, costul cel mai ieftin al transportului e de 80$. Aşadar în jur de 130$, iar dacă mă uit la ce am coş, mi se pare că merită.

Eu, una, încă de la prima comandă, când am suportat singură costul transportului, care s-a ridicat cam la jumătate din prețul total plătit, am ales expedierea cu China Post by Sea, modalitate prin care marfa este livrată în 20-50 zile (din experiență, acestea sunt zile lucrătoare, nu calendaristice). În cazul meu, a durat trei luni până am primit-o. De ceva timp însă, au făcut modificări în modalitățile de transport şi au rămas cele pe care le vedeți în imaginea de mai sus.

Cum am primit marfa

Ce pot să afirm cu mâna pe inimă este că, după multe comenzi cu multe articole fiecare, nu  mi s-a întâmplat niciodată să nu primesc vreun pachet. Au fost dăți când am avut 30 de articole, multe bijuterii mici şi nu s-a pierdut sau rătăcit nimic. De asemenea, nu am primit nimic în plus.

Atunci când comanzi, pentru că se lucrează cu foarte multe articole, dacă unul sau mai multe dintre articolele dorite de tine nu mai sunt pe stoc, ai posibilitatea de a bifa una dintre opțiunile: să fie înlocuit cu un alt articol ales de tine, să fie înlocuit cu un articol ales de ei sau să ți se trimită comanda aşa, fără articolele respectve. Eu am experimentat două dintre siutații, mai exact am ales alte articole sau mi s-a trimis pachetul aşa. În primul caz, dacă cele alese de tine sunt mai ieftine, diferența rămâne într-o balanță, în contul tău de utlizator de pe site, şi o poți folosi la comezile viitoare.

Ce am învățat

Că localnicele sunt minione şi că trebuie să fiu atentă la lungimea rochiilor. Din păcate, m-am trezit că, dintre rochiile comandate, unele sunt prea scurte, deşi eu măsor 1,66 metri. Am învățat să mă uit atent şi să aleg rochiile puțin mai lunguțe.

Majoritatea hainelor, în special bluzele, puloverele, tricourile, sunt free size. Cea mai avantajată constituție este cea medie (de exemplu, eu am 1,66 metri şi 56 kilograme şi îmi vin foarte bine, nici prea strâmte, nici prea largi).

Încălțămintea mi se potriveşte perfect, merg pe mărimea 37, deşi eu mai port şi 36, însă tot ce mi-am luat 37 e perfect şi foarte confortabil. Oricum, tabelele cu mărimi se potrivesc perfect.

Calitatea produselor

Ei bine, şi aici trebuie atenție. Avantajul este că fiecare item, fiecare hăinuță are un mic tabelaş cu descrierea. Acolo se specifică şi materialul din care este fabricat. Caut, în special, cotton, asta pentru că am o oarecare intoleranță la poliester. PU este “piele” dacă-i întrebi pe ei. Dar nu, pielea şi blana naturale le veți recunoaşte sigur după preț.

Restul e înlocuitor, care nu e tocmai rău. De fapt, unele genți de la ei, muuuulte inspirate din design-uri celebre (replici grosiere, dar nah, eu sunt în stare să mă înec în genți şi mi-am luat destule de la ei) arată foarte bine. Materialul e rezistent şi nu s-a rupt nici una, nu s-a decolorat, agățat, ciupit, deşi eu sunt destul de neatentă.

La fel şi cu hăinuțele. Cele din bumbac nu s-au decolorat. Nici măcar una. Paltoanele le-am dus la curățat, arată impecabil după două ierni de purtare. Ce veți observa la cele mai multe dintre hăinuțe este că au prostul obicei să le cam lase ațele să iasă din ele.

Mă rog, dacă nu vă deranjează să vă pierdeți 30 secunde cu o forfecuță, pentru a tăia excesul de ață, nu e vreo problemă (nu am găsit defecte de fabricație, doar că le e lene să taie ațele alea care rămân după trasul la maşină).

De asemenea, se întâmplă ca nasturii să fie mai slab cusuți, însă nici asta nu mi s-a părut ceva ieşit din comun. Sincer, mi-am luat haine din magazine cu pretenții şi, ajunsă acasă, am fost nevoită să le ranforsez nasturii.

Cu o parte din încălțăminte nu m-am împăcat, mai exact cu cizmele din PU, care se cam taie şi încep să arate prost după o iarnă. Am însă cizme, pantofi, balerini, iar unele dintre ele (de exemplu, balerinii după care, aveți cuvântul meu de onoare că se uită jumătate dintre persoanele pe lângă care trec când sunt încălțată cu ei) sunt foarte rezistente. De exemplu, cizmele sau bocancii din material textil, foarte rezistenți şi atrag privirile. Bijuteriile sunt de foarte bună calitate, nu coclesc, nu se rup, n-am absolut nimic de reproşat.

Ideea e că trebuie studiat bine: mărime, poze – şi sunt destul de multe, în majoritatea cazurilor, preț etc. Şi mai e ceva fain: unele produse au şi reviews, pe care le fac cumpărătorii. Eu n-am apucat să fac review, pentru că atunci când mi-am găsit timp şi mă pregăteam să-mi suflec mânecile, am descoperit că nu trebuie să fie dintr-o comandă mai veche de două luni…

De asemenea, există şi un Live Chat, disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, în mai multe limbi, printre care şi engleza. Eu obişnuiesc să zic că “tre’ să vorbesc cu dear”. Asta pentru că formula de adresare a operatorilor respectivi este “Hello, dear! How can I help you?” :)) Nu prea bunghesc ei engleza, dar m-am înțeles mereu cu ei, chiar dacă uneori am simțit că-mi crapă capul de nervi.

De acolo, în altă parte, dar la suprapreț

Am văzut multe dintre hainele şi accesoriile vândute pe wholesale-dress.net vândute în magazine online la prețuri de mult prea multe ori mai mari. Am cumpărat, de multe ori, hăinuțe în stilul colecțiilor Inditex, de exemplu.

O posibilă explicație ar fi că multe magazine îşi lucrează colecțiile în China, iar chinezilor le e apoi foarte uşor să reproducă modelul respectiv, cu mici modificări. Doar nu mai e un secret că-s în stare să copieze şi operele din Luvru. Aşadar, când mi-am cumpărat o rochie din dantelă cu 8$, la care s-a adăugat transportul, să spunem alți 8-10$, iar în Inditex o găsesc cu 149 lei… alegerea e simplă.

Şi apropo de preț…

Cum plăteşti

Sunt mai multe modalități, însă mă tem că nu vă pot ajuta prea mult în privința asta. Eu am plătit mereu folosind un cont de PayPal. Ştiu însă că puteți plăti şi prin Western Union, Money Gram sau prin transfer bancar. Puteți, de asemenea, dacă nu mai sunteți la prima comandă, să folosiți exclusiv ce mai aveați rămas în cont pe site. Eu mi-am comandat, într-o iarnă, cu un astfel de rest de bani, o geantă şi o bluză.

Câteva chestii de final

În ciuda transportului scump, eu revin aici măcar o dată pe an. Prefer să-mi strâng bănuți şi să-mi cumpăr câte ceva de aici. Am primit multe complimente în legătură cu lucrurile cumpărate de acolo şi, de cele mai multe ori, dacă le-aş fi cumpărat din altă parte, aş fi plătit de câteva ori mai scump, chiar şi aşa, cu un cost al transportului destul de ridicat.

Vă las cu puține, foarte puține dintre lucrurile pe care le am de la ei. În multe dintre postările mele cu outfituri, ce am listat cu no name sunt lucruşoare luate de pe wholesale-dress.net şi aşa le veți regăsi de acum înainte în postările mele.

Şi două dintre cele pe care n-am mai apucat să le cumpăr

Sursa foto

Dacă vă mai pot fi de folos cu informații, atât cât cunosc prin prisma comenzilor mele aici, vă stau la dispoziție. Nu obişnuiesc să comand împreună cu altcineva sau să plasez comenzi pentru mai multe persoane, deşi cred că s-a subînțeles asta :) Ce am relatat reprezintă strict experiența mea cu acest magazin. E o părere obiectivă, nu am avut de-a face cu magazinul respectiv altfel decât în calitate de cumpărător. Adică-s sinceră, asta zic :D

Voi ați cumpărat vreodată de pe astfel de site-uri? Dacă da, de pe care? (Mor de curiozitate să mai descopăr şi altele, am mai găsit unele de încălțăminte, unele de bijuterii, însă m-ar fi tentat unele despre care să fiu sigură că-s OK)

Kisses, hugs and free shopping :D!

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

PS: Rămâneți pe-aproape – eventual, abonați-vă pe pagina de Facebook, căci urmează să fac un update, cu o listă a magazinelor cele mai bune.

UPDATE: Din câte înțeleg, din luna iulie 2014, www.wholesale-dress.net s-a mutat pe www.clothing-dropship.com sau pe wd.cm. La oricare dintre aceste două adrese web puteți găsi același conținut ca pe anteriorul site, dar de pe wd.cm am observat că direcționează către www.clothing-dropship.com.

Așadar, dacă încă mai vreți să vă faceți cumpărăturile aici, site-ul de acum valabil este www.clothing-dropship.com.

70 comentarii

 1. Foarte interesant! I-am descoperit si eu in urma cu vreo 2 ani cred, insa nu am comandat niciodata. Am citit despre niste experiente neplacute ale unor fete, in sensul ca hainele au fost de proasta calitate, rupte, patate, au primit altceva, si mi-a fost frica sa comand.

 2. 2 fuste,un top si 4 inele..130 de dolari? Adica fo’ 5 milioane? Am inteles bine?

  • Nu, nu, nu, n-ai inteles bine. Doua fuste, un top si patru inele costa 28,77$, la care se adauga transportul (potrivit imaginii). Adica 20 dolari, cel care ajunge mai greut (si pe care eu l-am ales mai mereu) sau 40 $, transportul care ajunge in 5-8 zile. Deci, nu 130 dolari, ci 48$ :D. Următorul exemplu, cel cu totalul de 130 dolari, continea muuuult mai multe articole, nu le-am mai expus, dar am zis sa-l scriu si pe acela, ca sa fie mai multe exemple despre cat costa transportul.

 3. Vaii!!! Personal iti multumesc tare mult pentru postare.
  Din afara am comandat doar de pe 2 siteuri si impreuna cu o prietena. Logic, coastal scents – era 50% reducere , transport cam scump, dar fiindca eu nu am comandat decat 2 chestii am platit doar partea mea ( asa ca m-am ales cu o paleta la 10$ si un kit cu pensule 5$ +14$ transport -fooooarte ok!!! si imi plac ,sunt mai noua intr-ale machiajului). Accessorize fiind al 2-lea site, tot la reduceri – dupa craciun ( si anul asta mi-am dat seama ca e cea mai buna perioada sa faci cumparaturi,reduceri peste reduceri, cu putin noroc poti sa iti multe la preturi mult mai ok), de aici mi-am luat o gentuta ,un lant si un “coin purse” la 20 de lire + 4 lire transport ( jumi-juma cu prietena mea). Din nou un comentariu lung de la mine:)). Din nou imi cer scuze:).
  Pupici.

  • Ma bucur ca iti e de folos. Eu, pana la urma, oricat m-as enerva e costul transportului, tot il platesc, pentru ca sunt multe chestiile care-mi plac si pe care nu le gasesc la noi. Dintre cele chinezesti, cat am mai investigat eu, asta e foarte OK. Si sa stii ca astept pareri, daca te deczi, laun moment dat, sa-ti iei ceva de la ei. Pupicei!

  • ANA, CUM SE NUMESC CELE 2 SITE-URI?

 4. Sa le porti pe toate cu placere. :)

  Eu ultima vreme n-am mai cumparat online ci din magazine; dar am avut o perioada cand am cumparat foarte mult online, de la diverse magazine, cand copilul meu era mai mic (cat am fost in concediu de maternitate), si imi era mai greu sa merg cu el la shopping in oras la mall; asa ca shoppingul online pentru mine atunci a fost o alternativa foarte buna.

  Acum obisnuiesc sa cumpar online daca e ceva ce nu pot gasi in magazinele mele obisnuite.

  Sa ai o saptamana minunata!

  • Eu prefer shoppingul clasic, mai ales ca mai fac si miscare :D Nici nu am prea multe magazine online din care cumpar, iar cele care-s pe lista mea sunt mai mult din alte segmente decat cel vestimentar. Multumesc si o saptamana minunata si tie!

 5. Vai de viata mea, cat e de scump transportul :| Nu platesti vama la asa cost ridicat?

  • Da :( Da reu tot nu ma las. Chiar acum vedeam pe blogul celor de la Boohoo un pulover cu iepurasi, pe care eu l-am luat de la chinezoii mei. Nu dau 25-30 lire sterline pentru un pulover. Chiar si cu transportul scump, tot ies mai bine. Cat despre vama, sunt draguti chinezii mici: pun valoare mica pe pachet, n-am platit niciodata :D

 6. Am mai lasat un comentariu la postul asta, dar probabil ca a fost ceva eroare, whatever. Chestiile pe care ti le-ai luat sunt superbe si abia astept sa vad cum le combini. Si eu mi-am luat o geanta si niste ghete de pe wholesale. Geanta este o replica dupa geanta shopper (ceva-ceva) de la Zara, iar in afara de faptul ca nu este din piele, eu chiar nu observ vreo diferenta, iar ghetutele sunt replici dupa Litas de Jeffrey Campbell. Sunt extraordinar de comode si bine lucrate.
  Singura chestie care ma enerveaza si pe mine este transportul, care de obicei dubleaza pretul comenzii.

  • Nu, nu, zici tu bine, insa vezi ca e la o alta postare depre Wholesale, cea de aici. Si sa stii ca abia mi-a venit comanda si-s tare incantata. Chiar azi am purtat fusta, singurul articol vestimentar din tura asta, si-mi place de moooor. Fireste, eticheta de Zara n-are, dar are de Inditex :P Vazusem si eu ghetele si mi se pare fenomenale. Ale tale imi plac mult, mult si le tot dau tarcoale pe site :D Acum, cu transportul, tot mi se pare ca e mai OK decat unele preturi de prin oras. Sunt unele magazine maricele din mall-uri cu pretenții prin care am găsit bluze wholesale la preturi de 30 de ori mai mari… Deci, inca mi se pare in regula si sper, macar, sa nu le mareasca. Sa le porti cu placere!

   • Mda… ma miram eu ca nu mi se vede comentariul :)). Ai dreptate la transport. Nu mi se pare mare, doar ca e as vrea sa ramana totalul fara el, ca prea bine arata. Oricum, chiar si cu transportul iesim mai ieftin, problema mea e ca stau prost la capitolul “pus bani de-o parte” si cand reusesc (destul de rar) nu am rabdare sa astept sa imi vin comanda si ii tot prin magazine. :D

    • Am iesit ieri cu fusta respectiv si jur ca 80% au intors capul. Si nu doar barbatii, ceea ce pentru mine e un compliment si mai mare. E geniala si versatila si, sincer, la Zara as fi stat sa ma gandesc mult si bine daca sa o cumpar (probabil pana cand n-as mai fi gasit-o prin magazin). Nu regret, sunt super incantata si ce crezi ca faceam eu azi noapte, de cutremur? Imi cumparam si niste incaltari de la chinezi, ca deh :P

 7. cum ai facut plata? se poate plati si la primirea coletului? daca alegi sa vina cu china post se ridica coletul de la vama sau posta? merci!

 8. se plateste cu cardul?

 9. Buna, imi spui te rog cum a fost cu vama? cat a trebuit sa platesti?

 10. am comandat si eu de pe acest site si am fost foarte multumita,eu chiar am primit si cadouri de la ei, dar ce-a mai mare problema este posta vamala (niste acrituri) te pun sa platesti pt fiecare articol taxa vamala,taxa care este mai mare decat pretul produsului cumparat, mie nu mi se pare normal asa ceva, noroc ca sunt chinezii astia inventivi si mi-au scris pe colet gift/non commercial sample ;) si nu am platit nimic.

 11. Buna,
  Foarte utile informatiile si multumim; Am descoperit si eu recent acest magazin si mi-am cumparat niste cizme si haine pt copiii mei; coletul este cu tot cu transport vreo 120 USD, dar as dori sa te intreb ai platit tva la aceasta marfa? Cei de la vama mi-au zis ca trebuie calculat tva-ul? pe ce baza? trebuie sa aduc confirmarea platii si a produselor comandate sau cum? Voi cum ati procedat?
  Multumesc

  • Eu nu am plătit TVA la comenzile de pe Whulesale. Mi s-a întâmplat o singură dată, cu un site chinezesc de pantofi, parcă lovelyshoes sau ceva de genul ăsta, când m-a cam rupt treaba cu tva. Dar aia a fost singura dată. Din câte ştiu (şi promit că mă intersez chiar azi mai mult), la comenzile plasata în non UE, se plăteşte TVA, doar dacă valoarea respectivei comezi depăşeşte 40 euro.
   Adaugă la asta faptul că omuleții de la Wholesale sunt foarte drăguți, ştiu şi ei de treaba cu 40 euro şi trec pe pachet sume sub acest prag, şi ai problema rezolvată :). Oricum, înainte de a plasa comanda, îți recomand să intri pe live chat-ul lor şi să întrebi dacă îți pot trece o valoare mai mică pe colet.

   • Merci de raspuns:) se pare ca esti o norocoasa, ori eu sunt foarte ghinionista; coletul a intrat in tara luni seara ( acum 4 zile ), dar a ajuns la Sibiu ( cica firma de transport e din Sibiu ) si trebuie sa platesc tranzitul de 87 lei, la Otopeni!!!! Doar acolo se face vama pt Bucuresti; coletul se va deschide cand ajung eu acolo si am de platit tva si nu stiu ce taxe vamale in functie de greutate si valoarea platita. Intra-devar chinezul mi-a scris pe colet 43 USD si are vreo 5-6 kg, mai putin decat am platit hainele, dar asta cu vama si cu mersul la Otopeni si cu taxele…..deja mi se pare cam mult; probabil daca esti din alt oras, treaba merge mai usor, nu stiu ce sa zic; au hainute f frumoase chinezii astia, dar totul se impute cand ajunge pe mana romanilor:( As vrea sa precizez sa stie si altii, am ales transportul cu China Post ( cel mai ieftin ) iar firma din tara este GSL Logistic din Sibiu. Nu merita, mai bine ganditi-va la Fed-ex sau altii care vin la usa.

 12. Buna.un alt site super fain este tidestore.com. este de asemenea un site de china dar cu preturi accesibile zic eu si un transport doar de 3$..lucru confirmat :)

 13. Eu stiu ca la comenzile plasata în non UE, se plăteşte TVA dacă valoarea respectivei comenzi depăşeşte 10 euro(fara transport).Am tot citit despre asta pe net si m-am cam linistit cu planurile de a comanda din afara UE.

 14. Toate produsele trebuie sa le comanzi de la acelasi utilizator sau poti si la nimereala de pe unde gasesti de pe site???

 15. Cine face comenzi?sunt interesata…daca nu ma ofer sa fac eu comenzi pentru mai multe fete…asa platim mai putin…astept opinii si raspunsuri

 16. Buna , as dorii sa te intreb cam in cat timp ajunge o comanda acum , ai spus tu ca mai demult ti-a ajuns in trei luni , dumnezeule este foarte mult…?

  • Cu China Post by Sea, intervalul de primire a coletelor este același. Sigur, există și modalități mult mai rapide de transport, însă costă foarte mult. Ai un exemplu aici, unde primul kilogram costă 49 $…

 17. Buna ! Vreau sa imi cumpar in cantitate mai mare de pe acest site. si ma gandeam daca dau o comanda mai mica sap asta si sap viitoare alta comanda tot asa mai mica pt a nu plati la vama crezi ca este o problema ?

 18. Buna!Imi poti spune cum pot sa-mi fac si eu un card paypal?

  • Buna! Nu îți faci card payPal, ci cont de utilizator, la ei pe site. Acolo, când introduci datele, vei introduce şi numărul cardului. E foarte simplu şi foarte sigur. Dacă mai ai întrebări, shoot.

 19. Buna!
  Imi doresc sa-mi fac o afacere cu bijuterii de pe acest site. Intrebarea mea este daca bijuteriile comandate de tine arata bine si in realitate. Sunt la fel ca si in poze?
  Multumesc!

  • Cele pe care eu ;e-am comandat au arătat ca în fotografiile de pe site, însă cu alterații de culoare. Sfatul meu este să comanzi câte ceva pentru început, eventual cât un obiect din câte un tip de bijuterii, și apoi să te lansezi în afaceri. Eu am fost mulțumită de raportul calitate-pret.

 20. A mai facut cineva comenzi pe tidestore?? Ma puteti ajuta cu informatii privin calitatea produselor, marimile si costul transportului.

 21. Buna!
  Imi cer scuze, poate s-a precizat mai sus si eu nu am observat, dar am o nelamurire…spre exemplu, eu sunt in Baia Mare. Unde imi va veni mie comanda? Sper ca nu in Bucuresti sau prin Constanta…ma refer la faptul ca ei fac transportul cu vaporul sau mai stiu eu cu ce…
  Multumesc!

 22. Buna!Ma poate ajuta cineva cu o problema?Ieri mi-am platit comanda si totul mergea iar azi mi-au anulat-o pentru ca au spus ca am furat cardul cu care mai platisem o comanda inainte si care mi-a ajuns acasa.Si am zis ca poate a fost o problema da cand m-am uitat pe card nu mai aveam banii de pe comanda.Ce pot sa fac?Ei tot spun ca am furat eu cardul,ca el e din USA dar e clar ca-i din Romania,numai ca nu vor sa recunoasca.Ce as putea sa fac?Va rog frumos sa ma ajutati.

 23. Am incercat sa fac si eu comanda de pe wholsale dar nu stiu ce sa intamplat ca banii au “disparut“ din cont si comanda nu a mai ajuns…..din cate am inteles trebuie sa ridici coletul de la vama….

 24. Hello,voiam sa ma ajuti si pe mine te rog si sa ma faci sa inteleg cum este cu greutatea,adica in functie de greautate platesc produsele?….Am inteles ca esti 40 $ cel mai ieftin…dar nu inteleg si ma repet cu greutatea. Poti te rog sa ma ajuti? Multumesc

 25. Nu pot sa accesez site-ul…imi spune ca nu mai este valabil sau ceva de genul asta.

 26. B una!eu mi am facut o comanda mica (sa vad cum functioneaza) si am platit cu cardul dar pe site in comenzile mele imi spune Canceled,Unpaid,Unshipped. ce inseamna asta?ca mi am luat teapa?sau sa astept pana imi vine produsul?? cum primesc coletul?

 27. FETELOR AM O INTREBARE, CARE DIN VOI ATI CUMPARAT CATE CEVA DUPA EBAY?

 28. Bună,
  spune/mi te rog daca anul acesta ai mai comandat pe Rose Wholesale.
  am făcut recent o comandă și văd că imi întârzie cu răspunsul apoi am citit niste reviews f proaste, cum că ar fi o înșelătorie.

  Mulțumesc,
  Magda

 29. buna , am pus is eu o comanda pe o rochie de ocazie de pe clothing dropship , si as dori daca ma poti lamurii umpic , am plasat comanda si am ales transportul cel mai ieftin china by see sau ceva de genu ii spune insa mie nu miau cerut sa fac plata dinainte ? tu plateai doar la vama tot costul sau iti venea coletul acasa? eu le-am scris chat si nu mi-au raspuns . daca ma poti ajuta cu o parere…mersi

 30. Calitatea cum e?Transportul e scump.Trebuie sa cumpar de 200$ ca sa merite.

  • Calitatea e fix cea a unor haine made in China, diferă multicel de la un articol la altul, eu am fost atenta si am ales materiale naturale, am măsurat cu grijă, am citit comentariile. Deci, îți trebuie ceva răbdare.

 31. dragele mele, va pot spune ca in anul 2012 aveam nunta programata si vazusem un model de rochie de mireasa care imi placea foarte mult.Costul rochiei era de 399 de euro, de aici din Romania, plateam jumatate la comanda si jumatate la luarea rochiei(era de prin localitatea Roman acel “magazin”), spunandu-mi totodata ca rochia dupa ce trimit masurile, imi va fi livrata in 30-45 de zile.Din intamplare, am gasit acest site wholesale-dress.net, si …ghiciti ce?! Am gasit aceeasi rochie, cu 42 de dolari…si da, prin china post imi ajungea in 30-45 de zile, insa, nerabdaoare fiind , am achitat prin DHL si mi-a venit in 19 zile.De asemenea, mi-am comandat si 2 perechi de pantofi…app, marimile corespuns si o bluza.Cu tot cu transport am achitat 6 milioane.De la 399 euro la 6 milioane, cred ca am facut o afacere foarte buna!Ulterior, la nici 5 luni, am primit la posta o felicitare din partea acestui site, find scrisa in chineza, spaniola, engleza si francea, daca retin bine, in care imi multumeam ca am comandat de la ei, ca sa le transmit un feedback in care sa le spun daca am fost multumita.Acum…am o problema, nu pot sa gasesc acest site, chiar si cu noua denumire.Stie cineva, ceva?Multumesc!

 32. ma poti ajuta cu mai multe detalii?id meu este biangela33@yahoo.com….multumesc

 33. Eu am gasit chiar si adidasi nike air max la chinezi, nu stiu cat de buni sunt insa ii recomand celor care vor ceva ieftin, de efect, cum s-ar zice :D

 34. BUNA SEARA. MAI EXISTA SITE-UL? NU MERGE NICI UN LINK SPECIFICAT DE DUMNEAVOASTRA. ASTEPT UN RASPUNS. MULTUMESC.

 35. AVETI GRIJA!!!!!!1
  Tocmai am desfacut pachetul, o punga de 2 lei, cat o palma, cu “rochia”, http://www.rosewholesale.com/cheapest/chic-strapless-sleeveless-floral-print-876493.html
  Care este o carpa jalnica, sifonata, nu are deloc culorile din poza, nu este larga, este un gunoi!!!! Forte URAT!!!! O chinezarie de departe!!!!!!
  Uitati-va la poza lor de pe site, si aflati de la mine ca NU ESTE NICI PE DEPARTE ceea ce se vede in poza!!!! Am sa o dau la tigani, atat de urata este!!!!!
  Aveti grija!!!!!!
  Szidonia

 36. Aliexpress – dar nu se stie calitatea

 37. Sunt multe chinezarii, dar putine care ofera calitate buna si pe acelea sunt scoruri enorme.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.