OOTD: Donald Duck camouflage

Eu sunt genul acela de om care, pe măsură ce e mai trist pe interior, pare tot mai vesel la exterior. Aşa şi cu  ținuta asta. La tricou țin mult de tot, face parte din prima mea comandă pe site-ul despre care vă povesteam şi-mi amintesc că l-am pândit multă vreme, pentru că era out of stock.

Într-un final, l-am prins, iar când, după alte luni de zile, a ajuns în dulapul meu, mi-a fost foarte greu să-l port, nu cumva să-l stric. Dap, ştiu, e un banal tricou, însă cam aşa fac: îmi doresc mult un lucru iar când îl am, abia dacă-l port.

În altă ordine de idei, am văzut că, la Pimkie, au apărut vreo patru rotative din acelea cu bijuterii. Sunt ferm convinsă că sunt bijuteriile pe care le au şi la Six. Ştiu că şi la C&A se găsesc bijuteriile Six, dar aici rotativele şi etichetele sunt branduite cu Six. La Pimkie, nu scria nimic nici pe unele, nici pe altele. Dar am găsit unul dintre inelele pe care la Six nu l-am găsit niciodată în mărimea S.

 

Am purtat/I wore:

Sacou/Jacket: Lefties
Tricou: Wholesale
Jeans: Zara Trf
Pantofi/Shoes: Fabio Lenzi
Geanta/Bag: Wholesale
Accesorii/Accesories: Pimkie earrings, vintage Police sunnies

Şi trebuie să recunoaşteți că am reuşit şi un zâmbet, două. Vouă vă doresc o săptămână plină de zâmbete!

Kisses and hugs!

14 comentarii

 1. Eu sunt lenesa si nu comentez niciodata, asa ca iti spun acum pentru toate postarile : MAMA CAT IMI PLAC OUTFITURILE TALE!! Da, era nevoie de caps, asa mult imi plac.

  MOar!! MOAR!!!

  Te pup!

 2. 3 zambete si unul cam fortat, data viitoare sa fie mai multe si sincere va rugam fumos! ;))
  Foarte dragut tricoul, am si eu cateva cu animate, imi plac si nu mi-e jena sa le port :P. Si culoarea sacoului e tare draguta :X
  Kiss!

 3. Subscriu la spusele lui Ami! Te pup, hope things will get better >:D<

 4. acest tricou e exact pe gustul baietelului meu:). De cate ori port tricouri cu personaje, imi spune ca sunt frumoasa si ma iubeste :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.