Vrei gene cu volum extrem? Max Factor vine cu soluția!

O recunoaștem sau nu, e un adevăr: femeile vor mai mult. Iar exigența crește atunci când vine vorba de felul în care arată. Dacă aș fi primit un bănuț de fiecare dată când am auzit “vreau mai mult volum pentru genele mele“, aș fi rivalizat cu magnații de pe Wall Street :)

Dar am o veste ex-ce-len-tă: MAX FACTOR lansează Mascara Excess Volume Extreme Impact pentru volum senzațional, cu finisare de lac negru, intens – cea mai nouă combinație pentru gene cu impact maxim. 

Eu am niște gene frumoase, dese și destul de lungi, adeseori complimentate, dar chiar și așa, vreau mai mult. Și nu toate femeile au gene lungi și dese natural.

Pe de altă parte, eu caut, dincolo de volum pentru gene, și un negru intens și lucios. Ei, noutatea MAX FACTOR e exact ce-mi doream și abia aștept s-o testez și să vă arăt rezultatele.

Noua Excess Volume Extreme Impact Mascara aduce laolaltă o bază care dă volum extrem și un al doilea pas – lacul negru-intens pentru finisarea care, cu siguranță, îți va face genele remarcate mai mult ca oricând.

Excess-Volume-packshot

Excess Volume Extreme Impact Mascara de la Max Factor este disponibilă în magazine de la 1 februarie 2014. Aceasta apare pe piață însoțită de gama Excess Impact Longwear Eyeliner.

Excess-Longwear-Eyeliner

Eu abia aștept noutățile. Ah, și încă o informație: noua mascara Excess Volume Extreme Impact Mascara de la Max Factor a fost testată, în avanpremieră, de Global Creative Director Max Factor Pat McGrath, în timpul prezentărilor de modă primăvară-vară 2014.

2 comentarii

  1. Aştept cu entuziasm review-uri despre el! ♥

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.