SOS ten sensibil: Demachiant bifazic și apă micelară de la Garnier

Iarna asta albă nu vine ea, bat-o vina, doar cu zăpadă albă și pufoasă și cu după-amieze “țopăitoare”, ca-n copilărie. Bine ar fi să vină doar cu astea. Pe lângă lupta zilnică pe care trebuie să o ducem cu nămeții, cu zloata, cu deszăpezitul, noi, fetele, mai avem și tot felul de probleme. Tenul nostru e brusc sensibilizat din cauza frigului și a diferențelor bruște de temperatură și trebuie să umblăm un picuț la rutina de îngrijire.

GARNIER vine cu două propuneri pentru demachierea tenului, soluții care au grijă de nevoile specifice ale acestuia, două produse care țin cont de sensibilitatea crescută, în special în perioada de iarnă.

Iar pentru un ten sensibil, demachierea, un pas obligatoriu pentru sănătatea și frumusețea tenului, se poate transforma dintr-o corvoadă într-o plăcere, cu produsul potrivit. Produsele de demachiere au formule din ce în ce mai performante și ingrediente mult mai atent alese pentru a proteja tenul.

GARNIER 2 in 1 Express

Este un demachiant de ochi bifazic, care combină eficiența maximă cu întărirea genelor. Grație formulei bifazice, GARNIER 2 in 1 Express are o dublă acțiune: îndepărtează rapid machiajul ochilor și întărește genele în patru săptămâni. Produsul are eficacitate maximă în îndepărtarea imediată a machiajului ochilor fără a freca, aşa cum sunt sigură că multe dintre noi mai facem, când și când. Elimină chiar și machiajul waterproof și nu lasă urme sub ochi sau pielea grasă.

De asemenea, extractul de arginină, pe care GARNIER 2 in 1 Express îl conține, asigură nutrienții de care genele au nevoie pentru a crește și pentru a se întări. Astfel, zi după zi, fibra este întărită din interior, iar genele devin mai groase și mai puternice.

Produsul nu conține parfum și este testat oftalmologic, iar prețul recomandat este 17,99 lei.

Demachiant_ochi-pack

GARNIER SKIN NATURALS APĂ MICELARĂ

Este o nouă generație de demachiant “inteligent” pentru toate tipurile de ten, chiar și pentru cel sensibil. Datorită tehnologiei micelare, nu e nevoie să freci pentru a îndepărta impuritățile și machiajul; micelele captează, asemeni unui magnet, reziduurile de pe piele.

Apa micelară GARNIER SKIN NATURALS curăță, îndepărtează machiajul și calmează, poate fi folosită pentru demachierea ochilor, buzelor, feței, şi nu necesită clătire. Produsul este formulat fără pafum, iar în schimbul a 24,99 lei, cei 400 mililitri de produs promit 200 de utilizări.

Solutie-micelara-pack

Voi ați încercat vreunul dintre cele două produse Garnier? Dacă da, cum vi se par? Vă aștept, cu drag, comentariile. Dacă nu, v-ar plăcea să le încercați?

7 comentarii

  1. Eu folosesc in prezent apa micelara. Chiar imi place spre deosebire de cea de la L’oreal care nu m-a convins.

  2. bifazice nu agreez deloc, dar micelara asta am luat-o si o folosesc, imi place.pupp

    • Te cred, și eu eram heavy user de micelară, pe atunci asta nu apăruse, am avut nenumărate sticle de Bioderma. Mai folosesc și acum, dar simt așa că fără micelară aș mai putea, dar fără bifazic nope. Te pup și eu!

  3. Intenționez să-mi iau apa micelară! ♥

  4. Nu le-am folosit, insa sunt hotarata sa caut apa micelara, am auzit numai lucruri bune despre ea.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.