Păr cu volum? Iată o soluție.

Nu știu să existe femeie care să nu-și dorească un păr perfect, bogat, indiferent că-i lung sau scurt, iar cuvântul magic e același pentru noi toate: volumEi bine, o nouă soluție e acum pe piață: head&shoulders a lansat un produs, care oferă atât beneficii imediate pentru cele care vor un păr bogat într-un timp scurt, cât și beneficii pe termen lung pentru cele care au părul subțire.

Tonicul Extra Thickening din gama Thick & Strong a fost creat special pentru a întări firul de păr de la rădăcină, făcându-l mult mai rezistent și mai puțin predispus la degradare.

head-shoulders-thck-strong

Tonicul Extra Thickening conține un complex de ingrediente Triple Active Complex care are la bază un amestec de vitamine: vitamina B5 cunoscută pentru proprietățile sale calmante și hidatante și vitamina B3 care îmbunătățește funcționarea barierei naturale a scalpului. Formula sa este special creată pentru a întări firul de păr de la interior, iar scalpul este de asemenea protejat împotriva factorilor externi care îl pot irita. Tonicul poate fi folosit pe părul umed sau uscat, o dată pe zi, înainte de coafare.

Pe lângă tonicul Extra Thickening pentru îngroșarea firului de păr, gama Thick&Strong cuprinde și un șampon care are rolul de a menține și a îmbunătăți sănătatea părului și a scalpului pe termen lung.

Eu l-am încercat, dar de puțină vreme și pot să vă spun că de ce mi-era teamă cel mai mult, am scăpat: mi-era teamă că o să-mi îngrașe părul, însă nici vorbă. Lasă o senzație foarte plăcută și nu am simțit deloc că-mi încarcă firul de păr. Voi continua să-l folosesc și sunt curioasă de rezultate.

Kisses and hugs! Ah, da, și Happy Black Friday! :)

Cover image via © Shutterstock

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.