Un duo perfect pentru îngrijirea tenului matur. Și chiar funcționează.

Un duo perfect pentru îngrijirea tenului matur. Și chiar funcționează.

Acum mai bine de o lună, intrau în rutina mea două nouă produse, ambele pentru îngrijirea tenului matur: Crema hidratantă echilibrantă de noapte -417 și Serul intensiv pentru ochi Dr Organic ulei de cânepă.

Le-am folosit așa cum vi le și povestesc un picuț, adică împreună. Ambele se găsesc în farmaciile Sensiblu și ambele sunt accesibile ca preț.

Crema hidratantă echilibrantă de noapte -417 are o textură între ușoră și cremoasă, se absoarbe extrem de repede în piele și e genul acela de cremă de care te îndrăgostești de la prima utilizare. Nu lasă pielea grasă, dar efectiv simți cum tenul e automat hidratat.

-417 crema noapte

Pe termen lung, lumea te întreabă de ce radiezi, și pe cuvânt că am alternat fonduri de ten, m-am arătat și după nopți nedormite și întrebarea despre pielea mea tot asta a fost. Sunt mai mult decât convinsă că răspunsul are de-a face cu această cremă. -417 este o linie unică și exclusivă de produse pentru îngrijirea pielii ce combină vitaminele energizante ( A, B, E, D si F), extractele naturale din plante și un complex bogat de minerale din Marea Moartă.

Serul intensiv pentru ochi Dr Organic ulei de cânepă a prilejuit un experiment, am făcut poze before & after cele patru săptămâni în care spune că poate reîntineri pielea cu până la șase ani, grație unui activ unic din plante. Iar dacă nu știați, uleiul de cânepă e considerat cel mai echilibrat ulei, bogat în acizi grași esențiali și Omega 3, 6 și 9. Are un miros specific, if you know what I mean, și o aplicabilitate foarte bună. Mi se pare perfect în orice combinație pentru îngrijirea tenului matur.

dr organic canepa

Puține sunt lucrurile la capitolul cosmetice care să mă enerveze cum o face o cremă de ochi ce nu se absoarbe repede. Srul de la Dr. Organic e ideal din acest punct de vedere: în doar câteva secunde e înghițit de pielea din jurul ochilor, care rămâne hidratată, dar fără peliculă grasă.

Cum ziceam, eu am folosit cele două produse în tandem, începând cu aplicarea serului pentru ochi și continuând cu crema de noapte, iar tenul meu se simte și arată foarte bine. Voi reveni cu review și cu before&after însoțit de fotografii pentru serumul de ochi.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.