Top Line te invită la prima ediție a Târgului de Crăciun!

Fie că-ți dorești să arăți spectaculos de sărbători, fie că vrei să găsești cadoul perfect pentru cei dragi, Top Line îți vine în ajutor și organizează, în perioada 13-22 decembrie, Târgul de Crăciun Top Line, în magazinele selecționate.

Aici te așteaptă reduceri de până la 70% la cele mai cunoscute branduri profesionale de îngrijire și de înfrumusețare.

Un păr sănătos și puternic, o coafură rezistentă, un ten revigorat și strălucitor, un machiaj impecabil sau o manichiura în tendințe: cu siguranță, în magazinele Top Line vei găsi soluția potrivită pentru frumusețe de sărbătoare la prețuri speciale. Îți stau la dispoziție o mulțime de mărci profesionale, din care să alegi tot ceea ce ai nevoie.

Eu am o ditamai lista, sper să ajung mâine sau vineri și să-mi fac puțin de cap. Dar ca să am o scuză, firește că voi cumpăra și cadouri pentru cei dragi, căci îmi place să dăruiesc :)

  • Joico – Cu o tradiție de 30 de ani, Joico este lider în domeniul îngrijirii profesionale a părului, în peste 65 de țări din întreaga lume. Joico nu înseamnă doar produse excepționale, ci și excelente soluții pentru îngrijirea tuturor tipurilor de păr.
  • Tigi – Chiar dacă adopți stilul unui Rock Star sau ești o Glamour Queen, Tigi are produsul potrivit personalității tale deoarece lucrează cu designeri și hairstylisti internaționali pentru a crea produse ce oferă coafuri desăvârșite și schimbări de look spectaculoase.
  • OPI – Un brand mereu în tendințele ultracool și iubit de toate vedetele de la Hollywood. De peste 25 de ani, Opi lansează trendurile peste tot în lume, într-o gamă ce propune culori magnifice, pline de personalitate și de strălucire, devenind un adevărat accesoriu al feminității.
  • Alessandro – Unul dintre brandurile de top din domeniu, recunoscut pentru cerințele sale de înaltă calitate, rezistență inovatoare, dar și numeroasele patente exclusive și €œpremiere mondiale. Produsele Alessandro oferă îngrijirea ce înglobează toate aspectele modelajului modern al unghiilor.
  • Academie – Formule concentrate, cu ingrediente active de înaltă calitate, reunite în tratamente profesionale cu beneficii multiple: reduc semnele de intoleranță pentru a reda pielii sensibile confortul, oferă hidratare imediată și durabilă sau conferă tenului matur fermitate și elasticitate.
  • Guinot – În ultimii 40 de ani, misiunea Guinot a fost aceea de a ajută femeile să devină mai frumoase cu ajutorul tratamentelor exclusive și inovative. Produsele Guinot nu conțin parabeni și sunt realizate în mediu steril pentru a menține standardele înalte farmaceutice și siguranță maximă pentru sănătatea pielii.

Poți afla mai multe detalii despre brandurile exclusive Top Line și magazinele participante la campanie pe www.topline.ro.

Cu experiență de peste 17 ani, Top Line este vârful de lance în dezvoltarea industriei serviciilor de frumusețe profesională din România, fiind lider în domeniul distribuției de aparatură și mobilier specializat, alături de branduri de cosmetice profesionale de lux. Compania s-a specializat în furnizarea de servicii la cele mai înalte standarde, de la programe integrate de susținere a saloanelor de înfrumusețare (prin proiectul SALON PARTENER TOP LINE) până la platforme educaționale, cu seminarii specializate, unice pe piața locală, prin ACADEMIA TOP LINE)

3 comentarii

  1. si eu vreau, dar nu am in oras :(

  2. Produsele Joico, OPI si Tigi mi se par super, iar de la Academie nu am incercat pana acum.Targul l-am ratat, insa nu spun “nu” acestor produse, cand am ocazia sa le cumpar.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.