OOTD: Sweater weather, cause the winter is cold, baby

Știu că vremea de afară nu-i chiar de vis, mai ales acum, când alergătura după diverse e în toi. Dar trebuie să recunoașteți că, oricât ne-ar displăcea iarna, perioada acesta are farmecul ei. În plus, fără zilele friguroase n-am avea când să purtăm pulovere frumoase, nu?

În outfit-ul de azi, port un pulover care e, de-acum, în heavy rotation, pentru că e extrem de călduros, versatil, merge la orice fel de ținută și la orice stare. Îl găsiți în magazinul MIM, din Carrefour Orhideea (Grozăvești), deschis în urmă cu câteva săptămâni.

Și da, îmi mai place iarna pentru că-mi permite, ca nici un alt anotimp, să mă joc cu auriul, cu argintiul, cu texturile, pentru că pot purta mătase cu lână și angora cu jeans scurt.

La evenimentul de lansare a magazinului MIM n-am prea fost în apele mele și nici n-am stat prea mult, însă când am revenit la o sesiune de shopping, am plecat cu o mulțime de lucrușoare. Ca un pont, dacă nu știați: la MIM găsiți și ojele Technic.

Iar dacă încă n-ați cumpărat cadouri pentru cele dragi, la MIM cu siguranță veți găsi haine sau accesorii care să le încânte.

ootd-mickey-1

ootd-mickey-11

ootd-mickey-9

ootd-mickey-7

ootd-mickey-8

ootd-mickey-10

ootd-mickey-13

ootd-mickey-4

Port, deci, un pulover MIM, tricou Atmosphere, haină & jeans Zara, geantă & inele H&M.

Kisses, hugs și o iarnă frumoasă!

13 comentarii

 1. Imi plac geaca si colieruuuul :x Le ador!

 2. Ești faină tare!
  Foarte frumos cardiganul, iar tricoul e drăguț foc!

  • Mulțumesc mult, scumpa! Marea mea bucurie cu cardiganul e ca ține cald, cald, de aceea pot purta și tricouri pe dedesunt, că eu sunt tare friguroasă și nu prea mă prinzi cu mai puțin de trei-patru bluze pe dedesubt :P

 3. Superba, ca de obicei :)
  Eu am gasit, din greseala, of course, pantaloni si fuste Mim la Miniprix. Nu stiu care-s preturile practicate de ei, dar am avut noroc si mi-am luat 3 perechi de jeans la vreo 25 lei/perechea (am avut nu stiu ce reducere) si o fusta cu paiete (not really my style, but ok) tot la un pret de-asta inuman. :))

  • Aaaah, ce tare! În magazinul Mim, prețurile sunt medii. De exemplu, eu am dat cam 100 lei pe un pulover, în condițiile în care conține și multă fibră naturală. Aveau, însă și piese mult mai ieftine, cardiganuri accesibile și altele asemenea. Și să știi că și eu am o fustă cu paiete, chiar dacă nu-i nici stilul meu complet, dar îmi place s-o port cu bluze sport/casual :D N-am mai trecut prin Miniprix de multă vreme, mi-e dor de-o sesiune de shopping la ei.

 4. super toata tinuta, exact pe gustul meu :)

 5. Mor dupa carcasa, ce tare e :)))))

 6. Ce dragut e cardiganul! E super!
  Si tricoul la fel! :)

 7. Frumos foc puloverul si eu le caut pe cele mai calduroase, mai ales ca la Brasov nu este de glumit cu frigul.Arati intr-un mare fel in aceasta tinuta, te pup!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.