Cine a câştigat concursul The Body Shop

A venit momentul mult aşteptat de a anunța câştigătorul concursului The Body Shop Găseşte comoara de miere. După cum bine ştiți, premiul constă într-un balsam de buze şi un gel de duş din gama Honeymania, despre care am scris mai multe inițial (click pe primul link).

numar-castigator-honeymaniaDupă ceva muncă de moderare, am numărat 130 de înscrieri valide. După extragerea cu random.org, câştigător a ieşit comentariul cu numărul 41, semnat Mariana. Alăturat, şi două screenshoturi – cu numărul câştigător, pentru conformitate, şi cu comentariul. Felicitări!

Draga mea Mariana, te rog să mă contactezi fie pe mail (îl găseşti în coloana din dreapta), fie pe pagina de Facebook, pentru a stabili cum intri în posesia premiului :)

Ştiu că ați fost foarte multe fete care ați participat. Deşi mi-aş fi dorit să vă pot oferi câte un premiu fiecăreia dintre voi, care ați fost atât de drăguțe să participați, nu am cum să dau tuturor :(

Promit însă că voi reveni cu noi giveaway-uri în perioadele următoare, mai ales că, dacă vă amintiți, v-am tot amenințat cu noi giveaway-uri. Din păcate, n-am avut suficient timp să le pun cap la cap şi să le derulez. Stați pe-aproape, pentru că fiecare dintre voi meritați un premiu frumos!

comentariu-castigator

Încă o dată: felicitări, Mariana!

Kisses and hugs, dragile mele!

2 comentarii

  1. multumesc frumos am trimis acum e-mail. sunt super fericita! multumesc mult din nou:)

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.