Testez noutățile FitMe Matte & Poreless, de la Maybelline NY

Testez noutățile FitMe Matte & Poreless, de la Maybelline NY

Sunt adepta declarată a unui look natural și respect principiul What you see is what you get. Cel mai bine mă simt cu părul proaspăt spălat, fără machiaj sau doar cu câteva tușe esențiale, într-o formă fizică foarte bună și într-o ținută simplă, confortabilă, dar feminină.

În același timp, sunt de părere că machiajul este esențial atunci când vrem să scoatem în evidență cele mai frumoase trăsături sau atunci când vrem să estompăm anumite defecte. Mă gândesc aici la acnee, de care eu am reușit să scap, la zilele ce succed unor nopți nedormite, la un ten cu tendință de îngrășare sau mai știu eu ce alte probleme.

Iar FitMe Matte & Poreless de la Maybelline e, încă de la nume, o gamă perfectă pentru nevoile mele, mai ales că un machiaj natural e, știm toate, nu atât de simplu de realizat. Dacă rezolv cu porii dilatați și cu tendința de îngrășare, știu că nu am cum să mă simt altfel decât frumoasă, indiferent dacă rămân la un machiaj natural sau dacă aleg să îl duc la nivelul următor.

Acum, gama Maybelline FitMe Matte & Poreless a fost extinsă la 10 nuanțe disponibile în toate magazinele și în ecommerce și alte 10 disponibile exclusiv în ecommerce. A fost lansat corectorul FitMe, disponibil în cinci nuanțe, și pudra disponibilă în șase nuanțe. Cu ajutorul fondului de ten FitMe în nuanța potrivită, tenul este uniformizat; corectorul FitMe ascunde cearcănele, are o formulă fără uleiuri, cu pigmenți lejeri și nu încarcă,  iar pudra Fit Me fixează machiajul.

Prețul recomandat pentru fondul de ten este de 38,05 lei, pentru pudra compactă – 27.,5 lei și pentru corector – 36,47 lei.

maybelline fitme pudra maybelline fitme fond de ten

maybelline fitme corector

 

Mă bătea gândul să realizez un machiaj cu cele trei produse, ideea mea de machiaj natural, dar aștept să-mi spuneți cum vi se pare ideea. 

Voi ați încercat noutățile Maybelline FitMe Matte & Poreless? V-ar tenta ceva anume din gamă?

2 comentarii

  1. Sunt extrem de interesata de corector, mi-ar placea mult un review.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.