Pentru dimineți pe fugă şi pentru seri relaxante: Patru geluri de duş Yves Rocher

Pentru dimineți pe fugă şi pentru seri relaxante: Patru geluri de duş Yves Rocher

Când vine vorba de elaxarea zilnică, dușul e momentul meu de răsfăț, indiferent cât de puțin timp am la dispoziție, de cât de pe fugă sunt sau de cât de obosită m-am întors, după o zi lungă și grea. Iar când vine vorba de produsele folosite, îmi place să alternez și să miroasă bine de tot. Iar astăzi vreau să vă spun câteva vorbe despre câteva geluri de duș Yves Rocher. Preferatul meu dintotdeauna este cel cu cafea, dar astăzi vă povestesc despre alte patru geluri de duș Yves Rocher, pe care le-am folosit în ultima vreme.

Unul dintre produsele mele de îngrijire preferate în ultima vreme este noul gel de duş de la Yves Rocher. Probabil îl ştiți, este formula aceea nou, concentrată, din care e suficientă doar o apăsare, doar o picătură pentru un duş complet. E disponibil în trei arome: Vanilie Bourbon, care e şi preferatul meu, Mango Coriandru şi Măsline & Petit-Grain.

yves rocher gel dus concentrat

Practic, conținutului micului recipient îți ajunge pentru 40 duşuri. Nu conține conservanți sau parabeni, iar produsul e şi prietenos cu mediul înconjurător: se foloseşte de două ori mai puțin plastic pentru fabricarea ambalajului şi de cinci ori mai puține camioane pe drumuri pentru a-l transporta.

Alte trei produse Yves Rocher pentru duş şi baie sunt cele de mai jos: Almond Orange Blossom Relaxing Bath & Shower Gel, Lotus Flower Sage Relaxing Bath & Shower Gel şi Apple Delight Shower Gel în ediție limitată. Miros divin spre delicios, eu le alternez în funcție de starea pe care o am şi mirosul persistă pe piele câteva ore bune.

yves rocher lotus flower sage gel dus yves rocher apple delight gel dus yves rocher almond orange blossom gel dus

Gelurile de duş de la Yves Rocher sunt pentru mine prilej de relaxare, dar şi boost-ul ăla de energie de care am, adeseori, nevoie, pentru a mă porni dimineața. Găsesc mereu arome noi şi îmi place să le schimb, să le alternez şi, da, să adun cât mai multe pe etajera din baie. :)

 

1 comentariu

  1. Am si eu gelul de dus acela mic si imi place maxim. Pe langa ca miroase extrem de frumos (eu am varianta vanilie), e nevoie doar de foarte, foarte putin produs. Nu iti zic ca prima data cand l-am folosit am pus ca taranca si am facut o clabuceala :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.