O geantă organizată, în care chiar să găsim ce căutăm? Da, există

“De ce ai în ea, pietre de moară?”. E o întrebare pe care noi, femeile, o auzim adeseori atunci când geanta pe care o cărăm zi de zi după noi ajunge, pentru moment, în alte mâini. Și nu, nu cărăm pietre de moară, ci doar echivalentul lor în greutate. Cum pisici ajungem să alergăm prin oraș cu adevărate geamantane, nu știu, dar suspectez un trunghi al bermudelor. Altfel, nu știu, zău.

continut-geantaȘi dacă asta ar fi problema… Ei, ți-ai găsit! Dacă vrei să te distrezi bine de tot sau să câștigi un pariu, pune o femeie să găsească ceva în geantă. Așa, acum, așază-te, căci ai de așteptat, nu glumă. Dap, realitatea crudă e că avem de toate în gențile astea ale noastre, dar, în 99% dintre cazuri, nu găsim ce ne trebuie.

Și n-o zic doar eu, s-au făcut chiar și studii. Ce-a rezultat? Că mai mult de jumătate din femei (61%) recunosc că poartă mai multe obiecte în geantă decât au nevoie în realitate.

Realizat de Logitech, studiul a dezvăluit că aproape o treime dintre femeile intervievate au stricat o geantă din cauză că au încercat să îndese în ea prea multe obiecte.

Am putea răsufla ușurate că, odată cu trendul tot mai pregnant al genților mai mici, mai scăpăm de obsesia îndesatului în genți a orice ni se pare “fără-obiectul-ăsta-de-patru-kilograme-jumate-nu-o-să-pot-supraviețui-azi-și-viața-mea-o-să-fie-foarte-tristă” type of thing.

Ha. Ha, ha. Glumiți, nu? Ce dacă e geanta mai mică?, obiectele pe care eu trebuie să le introduc în ea sunt tot la fel de multe sau chiar mai multe. Și da, pe lângă pudră și rujuri, în gențile noastre, tehnologia ocupă din ce în ce mai mult spațiu. 

Aproape 9 din 10 femei spun că telefonul este cel mai important obiect din geantă, iar peste 35% din femei poartă cu ele şi o tabletă. Din lista dispozitivelor menționate se numără laptopurile, telefoanele Blackberry şi iPhone, readerele de card bancar, music playerele portabile, căştile şi multe altele, toate luptându-se pentru un loc în prețioasa geantă.

Pentru a le ajuta pe femei să-şi organizeze mai bine geanta, Logitech a apelat la consultantul în domeniul fashion-ului şi autoarea cărții Kate Moss: Style, Angela Buttolph, pentru a da sfaturi legate de geanta personală.

Pentru că a scris deja despre ele Mona, vă invit să citiți la ea câteva tips & tricks despre cum poți avea o geantă organizată și frumoasă.

9 comentarii

  1. Multumesc frumos pentru mentionare! Si eu am ceva curatenie de facut prin geanta :p Te pup!

  2. Si sa le mai si schimbam de la o tinuta la alta..atunci sa vezi chin!! :)))

    • Ah, don’t get me started, că eu sunt maniacă, am zeci de genți. Oricum, în ultima vreme, m-am mai disciplinat, port, prin rotație, două-trei. E drept, și anotimpul ajută, dar e și o oarecare comoditate.

  3. Vai, de cate ori nu m-am intrebat cum reusesc sa zapacesc tot ce-i prin poseta… Foarte interesant ca o companie din domeniul asta se preocupa de astfel de nevoi si probleme… femeiesti. Pana la urma, la femei e decizia de shopping, bine gandit. Foarte utile sfaturile, multumim!

    • Păi, da, eu cred că, în ultima vreme, am auzit mai mult femei vorbind despre tehnologie. Clar vorbim de un apetit în creștere pentru tot ce înseamnă smartphone, tablete, laptop-uri, tot ce le poate face viața mai ușoară. Mă uit la mine, sunt packed with technology și asta fără să fiu maniacă, să vânează cele mai recente tehnologii. Dar e nevoie de ele și să le cari zi de zi după tine, poate fi o provocare. Mă bucur că informațiile au fost utile, zi frumoasă!

  4. Ha, ha, ha, chiar asa, pietre de moara. Pe care nici nu le gasesc pentru ca recunosc ca nu am deloc o geanta organizata. Si daca ai sti cate folii de telefon am schimbat, pentru ca intotdeauna, dar intotdeauna, telefonul aterizeaza langa chei…

  5. Hmm… O adevărată provocare! :-)

  6. Eu am tendința de a cumpăra genți tot mai mari, pe principiul: am multe de cărat după mine.Însă am văzut că am putut supraviețui si cu un gloss, un telefon, servețele și chei.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.