O colecție nouă, trei propuneri de outfit. Bonus, o sugestie pentru Sf. Valentin

Și ce dacă e frig afară? Asta nu înseamnă că trebuie să ne înfofolim chiar mereu. Putem să mai spargem monotonia pantalonilor groși și a puloverelor îmbrăcând rochii frumoase, fuste diafane sau chiar pantaloni scurți, purtați cu ciorapi groși. Zăpada și frigul nu trebuie să însemne că noi nu mai putem fi cochete.

În februarie, Takko propune o paletă cromatică bogată, culori calde transpuse în pulovere subțiri, jachete din piele și fuste elegante.

Am selectat pentru voi câteva sugestii de outfit-uri de pus în practică din februarie, când le veți putea găsi în magazinele Takko.

Pentru o zi obișnuită la birou, poți alege un outfit smart casual, albastru și feminin, accesorizat cu un colier statement. Trench coat-ul sau trenciul, mai pe românește, e o piesă vestimentară fără termen de valabilitate, iar unul în nuanța aceasta de albastru se potrivește în mai toate combinațiile cromatice. Iar cu jeans în loc de fustă, ținuta e perfectă pentru o zi timpurie de weekend primăvăratic.
Outfit-4

 

1. Trench coat 179,99 lei; 2. Fustă 79,99 lei; 3. Top 79,99 lei; 4. Eșarfă 27,99 lei; 5. Colier 45,99 lei;
6. Brățară 27,99 lei.

Pentru o ieșire la shopping, outfit-ul trebuie să fie confortabil, dar nu plictisitor, anost. “Condimentează” o pereche de pantaloni military cu un pulover portocaliu și focus, din nou, pe accesorii. O brățară, o eșarfă și ești gata de o sesiune reușită de cumpărături.

Outfit-3

1. Geacă 179,99 lei; 2. Pulover 99,99 lei; 3. Pantaloni 119,99 lei; 4. Eșarfă 27,99 lei;
5. Brățară 29,99 lei

Un cappucino fierbine cu prietenele și n-ai nici o idee despre cum să te îmbraci? Alege haine în culori de pământ, precum un top cu imprimeu și o jachetă rock chic. În funcție de localul ales, poți accesoriza ținuta astfel încât să obții un look mai casual sau unul mai elegant. O pereche de încălțări cu toc, un clutch și un șal dintr-un material prețios, precum cașmirul, sau o eșarfă sporty chic, o brățară rock și o geantă mare, cu detalii viu colorate, și ai două look-uri diferite.

Outfit-1

1. Jachetă 179,99 lei; 2. Top 45,99 lei; 3. Pantaloni 99,99 lei; 4. Brățară 27,99 lei; 5. Eșarfă 29,99 lei;
6. Geantă 99,99 lei

Și cum sărbătoarea Sfântului Valentin se apropie, poți alege o rochie pe care să o ajuți puțin să iasă din mulțime folosind accesorii statement. Da, da, da, urechiușele alea sunt geniale, dar eu cred că o să mă rezum la colierul statement.

Outfit-2

1. Rochie 99,99 lei; 2. Bentiță 29,99 lei; 3. Colier 59,99 lei; 4. Cercei 17,99 lei

Indiferent de outfit însă, fiți bune, zâmbiți! Zâmbiți mai mult!

necklace

6 comentarii

  1. Ai ales piese drăguțe dar eu vreau să văd outfiturile îmbrăcate de tine. Pentru că tu le dai sarea si piperul!

    • Mulțumesc, Ioana, mulțumesc mult. Mai am unul restant, nepublicat, de pe când România nu era prin nămeți. O să încerc să mă mai mobilizez, deși brrrrr, recunosc că mă însoțește o adiere de groază în fața frigului :-s

  2. Ultimul colier imi place la nebunie, am o slabiciune declarata pentru statement pieces.

  3. Prima, dar şi ultima propunere mă încântă peste măsură! ♥

  4. Primele doua tinute imi plac si chiar m-ar face sa uit de vreme urata de afara…Puloverul portocaliu este preferatul meu, pup!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.